Skocz do zawartości
KaxxL

Test Gimnazjalny

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, tylko ja tak bazgrzę że sam sie nie raz nie umiem odczytać :damage_wall:

Spoko ja też. Za rozprawke dostałem 2-3pkt. W sumie z humana 31. W sumie 77. Sie denerwujcie... To takie straszne. Acha i żeby zaden debil nie zapomniał oddać/wyłąćzyć komurki bo wam test unieważnią. Albo kalkulator mieć w zegarku. A ściągać idzie. Nawet dyktować odp na otwarte. Bo przy zamkniętych są odpowiedzi pomieszane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw trzeba je mieć... :D W ogóle to powodzenia wszystkim dzisiaj - spać nie mogłem, więc trochę wcześniej wstałem :wink: Co do podpowiadania - to sie trochę nie opłaca, chyba, że nam podpowiadają ( :D ), albo jest to jakaś ładna przedstawicielka płci żeńskiej :D Po prostu można dużo stracić na tym, że chcemy komuś pomóc. Ja tam wole zaglądać we własną kartkę, już i tak prawie wszystkim kumplom w klasie podpowiadam na angolu, macie itp. (ja też mam taką klasę, gdzie nie ma za bardzo sobie z kim pogadać...), więc na egzaminie to juz odpada. BTW przypomniała mi się jedna ciekawa rzecz - na piewszym próbnym (mieliśmy 2) wylosowałem miejsce na środku przed komisją :D No i w trakcie testu, baba z maty tłumaczyła innej babie jak mają być zrobione zd zamknięte z maty :-P Wcale tego nie słychać ani nie widać :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach gimnazjalisci (-;

Powodzenia zycze.

nie dziękuje :-P

BTW coś mi się nie udaje złamać tego hasła :mur: nigdy nie miałem problemu a teraz coś programik nie wydala. jak ktoś zlamie to niech powie czy to na prawde ściema .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłem :> Test mi poszedł...b. dobrze :) Skończyłem 10min przed końcem czasu, ale posiedziałem do końca. Zadania zamknięte wydawały mi się bardzo proste, praktycznie zero myślenia, wszystko w tekście. Zadania otwarte...hm. Z tych krótkich, dotyczących wiersza powinienem mieć conajmniej 3 -4/6, zadanie z tabelką 2/2, zaproszenie 5/5. Rozprawka to juz zależy, ale myślę, że ponizej 12pkt nie będzie. Jutro matematyczny...tutaj może być gorzej :P ahh te wzory xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pisałem 1,5h łącznie z przepisaniem rozprawki z brudnopisu na czysto :)

W każdym razie temat fajny był i się rozpisałem na całe miejsce do tego wyznaczone (pierwsza rozprawka).

Ogólnie nie było trudne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja pisałem 1,5h łącznie z przepisaniem rozprawki z brudnopisu na czysto :)

W każdym razie temat fajny był i się rozpisałem na całe miejsce do tego wyznaczone (pierwsza rozprawka).

Ogólnie nie było trudne.

Moja polonistka zawsze mówiła żeby się nie rozpisywać na maxa, bo przez to tracimy punkty za interpunkcje/ortografie. No chyba, że faktycznie jesteś bardzo dobry z gramatyki (ja akurat problemu z błędami ort nie mam zadnego, ale interpunkcja to tak średnio ;) ). No nic, zobaczymy jak to jutro będzie. Jezeli przeważać będzie algebra, fizyka będzie 'dosyć' prosta to podejrzewam, że mógłbym napisać na conajmniej 40pkt.

Edytowane przez grzesiu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdy dys ma przedłużony czas.

Musisz mieć notkę na to. Ja mam icon_razz.gif

;) I wszystko jasne. Nigdy się nie rozpisywałem na max ale jakoś wena mnie dopadła :D Miejmy nadzieje że w miare z ortografią mi poszło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też już po... :D Ogólnie nie był trudny, wszystko napisałem w jakieś 1h 45 min, ale sie zbytnio nie spieszyłem, bo pytania dot. wiersza zwykle są takie podchwytliwe - tzn. nigdy sie nie do końca nie wie, która odpowiedź będzię dobra (ja tak mam przynajmniej :wink: ) no i wolałem się zastanowić. Myśmy na lekcjach robili testy z takich książek z testami, to tamte testy były o wiele trudniejsze od tego dzisiejszego (tam były wykresy zdań :mur: ) Ogólnie jestem zadowolony, sama otoczka testu jest gorsza jak sam test (nerwy, stres, garnitury, te naklejki na testach - po co to, jak to tylko taki trudniejszy sprawdzian :wink: ) Co do wyniku to liczę tak na ok. 45pkt ( z jednego próbnego miałem 44, z drugiego 46 :D) i myślę, ze mi się to uda :D

Edytowane przez BArt_X

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt, ze temat rozprawki taki średni, ale dało się cos wymyślić :D Nie było źle, gorzej by było jakby była jakaś inna forma wypowiedzi, a tak napisać trochę głupot i luzik :D Co do zgrubień to miały być wyrazy skrzydlisko i cielsko - pytałem się babki z polskiego po teście. Też sie zastanawiałem nad wichrem, ale nijak mi tam nie pasował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale głupie błędy zrobiłem w zamkniętych :mur: straciłem 3 punkty mam 17/20 a reszta nawet ok, wszystko teraz zależy od sprawdzających może 35/40 będzie ale bliżej 35 :?

Edytowane przez wegorz91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi