calvis Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Jesli chodzi o mate to sie zgadzam. Jednak co do polskiego to klocil bym sie (w koncu mialo sie te 48pkt :P )Mówię o mat-przyr, bo na humana nie patrzyłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/byl_prz...anie_26057.html Oby nie... :???: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Bym ich chyba poszarpał :? Poza tym treść zadania jest zupełnie inna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Ja szczerze powiedziawszy bylbym nawet zadowolony z uniewaznienia, poniewaz napisalem sredni na drugi raz nauczylbym sie wiecej wzorow :) Rozumiem ze ci ktorym udalo sie napisac dobrze, jesli uniewaznia test beda pewnie wsciekli, ale popatrzcie na to z drugiej strony - byla by sznsa na wiecej punktow :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Raczej na mniej... wątpie, zeby zrobili jeszcze raz taki prosty, bo w porównaniu do próbnych ten był prosty. Poza tym zawsze jest juz to za nami, a perspektywa pisania tego jeszcze raz jakoś mnie poztywnie nie nastraja. To jest raczej wątpliwe, żeby powtórzyli ten test, bo to jednak są duże koszty no i trzeba to wszystko jeszcze raz zorganizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Myślę że powtórzenie tego egzaminu to będzie klęska dla nas, bo na pewno do łatwych on należeć nie będzie :mur: i czy mogą namierzyć tego kolesia co to tam wpisał o tym czajniku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Myślę że powtórzenie tego egzaminu to będzie klęska dla nas, bo na pewno do łatwych on należeć nie będzie :mur: i czy mogą namierzyć tego kolesia co to tam wpisał o tym czajniku ? Pewnie w logach zostało IP - więc mogą [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) Tak jak było napisane w artykule, mają IP i już zajmuje się tym policja :> Poza tym powtórzenie egzaminu to byłaby duża porażka... dla CKE, bo to właśnie procedury podczas transportu testów zawiodły. Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Pewnie w logach zostało IP - więc mogą [;to ze mogą tak zrobić to wiem ale czy prawnie tak mogą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Prawnie też mogą. ;-) Nie ma mowy o powtórce. 1. Koszty byłyby gigantyczne 2. Kiedy byśmy to niby pisali? W wakacje? 3. Niezadowoleni uczniowie i rodzice roznieśliby ministerstwo edukacji w pył. (jak coś, to deklaruje mogę dowodzić taką akcją.) 4.Byłaby to ogólna porażka 5. Na pewno jakoś możnaby gdzieś zaskarżyć decyzję o powtórce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Prawnie też mogą. ;-) Nie ma mowy o powtórce. 1. Koszty byłyby gigantyczne 2. Kiedy byśmy to niby pisali? W wakacje? 3. Niezadowoleni uczniowie i rodzice roznieśliby ministerstwo edukacji w pył. (jak coś, to deklaruje mogę dowodzić taką akcją.) 4.Byłaby to ogólna porażka 5. Na pewno jakoś możnaby gdzieś zaskarżyć decyzję o powtórce... Ojojoj Jezeli mature mozna powtorzyc w calym wojewodztwie to dlaczego tego nie mozna? W czerwcu 1miech starczy max mozna zawsze opoznic rekrutacje. Porazka CKE to juz jest. CO by zrobili rodzice?- nic bo nic by nie mogli. I nie da sie zaskarzyc takiej decyzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) powtórka była by porażką dla CKE ale IMO jest jak najbardziej możliwa-jeżeli romek jest taki dokładny i prawy w tym co robi to będzie zapewne chciał się przypodobać w ten sposób. A skąd pieniądze? Można wydać kasę z mundurków :P :D :lol: :lol: Ciekawe jak to się rozwinie.... A rodzice to sobie mogą [glutes maximus] co najwyżej... Powtórka mogła by być za jakieś 2 tyg - taki idealny termin i nie opóźnił by rekrutacji... po prostu szybciej by sprawdzali i więcej osób żeby się do tego 14 czy 15 czerwca wyrobić... EDIT By upewnić się, że cała sprawa jest znana, postanowiłem zadzwonić do pani Ireny Łaguny, dyrektor OKE w Gdańsku. Jak poinformowała nas, o informacji wie, ale jej stanowisko jest jasne. „Przecieku nie ma, a pytanie może być tylko podobne do zadania 30. Dokładamy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca. Nie otrzymaliśmy dotąd ani jednego maila ani skargi.”- tłumaczy Łaguna. Jasne, jasne i ktoś trafił z danymi co do grosza... EDIT 2: węgorz masz hasła do tych testów które dawałeś wcześniej? ;> Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja to mam w gdzieś. No bez jaj jeszcze raz pisać. Poza tym niewiele osób znało odpowiedzi. To nie był nawet 0,5% uczniów piszących egzamin. IMO bezsensem jest powtórka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) EDIT 2: węgorz masz hasła do tych testów które dawałeś wcześniej? ;>No właśnie nie mam. mam te pliki i jeszcze raz probowałem i nic.... może ktoś z was spróbuje z hakować to mogę podesłać pliki... Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez wegorz91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) E tam, ja nawet cieszyłbym się, gdyby powtórzyli, choć będę mieć ok. 44pkt. Na pewno gdybym znów skończył po 50min, to pozostałego czasu nie spędziłbym znów na rysowaniu, tylko na zrobieniu jeszcze raz wszystkich zadań. I tak nie powtórzą tego egzaminu, choć nie byłoby to trudne. Przy tworzeniu testów robione są zawsze 2 czy 3 zestawy, a tylko jeden jest wybierany. W tej kwestii więc nie byłoby problemu. Koszt ponownego druku z kolei nie byłby znów tak wielki, że państwa na to nie stać. wegorz91: To jest na 100% fake, zrobiony tylko po to, aby mieć jak najwięcej ściągnieć na rapidshare. Edytowane 28 Kwietnia 2007 przez koti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 @Kaaban Spojrzyj na arkusz a potem na "przeciek". Policz, wyniki rozbieżne prawdasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Nie miałem jak udzielać się w temacie, więc nadrabiam Polonistyczny - w sumie ekstra, rozprawke mam prawie taką jak w arkuszu przykładowym. Matma dużo gorzej, ale jakoś się nie martwie ;) jestem humanistą (mimo to, wybieram się na bio-chema ;P) Ogólnie testy był banalne, ale ja zawsze się na matmie z czymś rozjade ;) Ciekawe jak się skończy ta afera. Już ucichło czy coś wiadomo nowego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 kto zna adres strony do logowania sie do liceum (zapisy) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 A jakie miasto? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Nie miałem jak udzielać się w temacie, więc nadrabiam Polonistyczny - w sumie ekstra, rozprawke mam prawie taką jak w arkuszu przykładowym. Matma dużo gorzej, ale jakoś się nie martwie ;) jestem humanistą (mimo to, wybieram się na bio-chema ;P) Ogólnie testy był banalne, ale ja zawsze się na matmie z czymś rozjade ;) Ciekawe jak się skończy ta afera. Już ucichło czy coś wiadomo nowego ? oj na biol-chemie maja przep humanisci ale powodzenia życze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 eh obyś się mylił ;P Bede sie starał no ;) biologia w sumie bardziej humanistyczna a chemia pół ścisła, damy rade :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Pytanie mam do was :) Wiec tak, jestem pewnien ze z matematycznego zbyt duzo puktow mial nie bede, w przedmiotach humanistycznych o duzo lepiej sie czuje. I teraz prosze o rade. Isc na Technikum informatyczne (infa mnie interesuje tez, webmastering itp.) czy moze na Liceum a pozniej prawo lub medycyna (wogole jakie inne sa kierunki typowo z niezby duza iloscia przedpiotow scislych ?) czy cos w tym stylu ? I jak to jest ze studiami prawnymi, lub medycznymi czy po Tech Informatycznym mam szanse sie na takie studia dostac ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Do technikum idziesz jeżeli wiesz co chcesz robić, a liceum jeżeli studia planujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 No studia planuje na 100%, od kiedy pamietm mialem zamiar zostac informatykiem, isc na technikum informatyczne a potem na studia. ale jak teraz sie zastanowic to przedmioty scisle raczej mi nie ida, a ta informatyka tez troche sie "znudzila" wiec sam juz niewiem :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Powiem Ci że ja poszedłem do technikum bo wiem co chce robić po szkole, praca i studia, a po lo nie ma siły-musisz iść na studia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Tylko teraz czy jak zdecyduje sie na Technikum jakies, to czy przyjma mnie na ta medycyne lub prawo (tak zeby po technikum moglem sobie cos dorobic) ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Wątpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 na medycyne to zapomnij bez scislych, brane pod wuage to : fizyka, biologia , chemia , musisz byc z tego obcykany jak niewiem co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Jak ktoś napisał wyżej-medycyna to fiz, chem, biol... Wątpię żebyś po technikum napisał jak maturę z fizy, chemii i biologii jak ludzie po biol-chemie, to samo tyczy się historii (to nie aż tak trudno nadrobić). Co do prawa to chyba prawnikom bez "dojść" jest trudno później? W technikum poprogramujesz trochę, pomęczysz się na utk i Ci się infy odechce na 100% :D Lepiej idź na lo ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Fizyka na medycynie :| ? chemia moze jeszcze jakos by to bylo bo starsza ma wyzsze z chemii, biologia raczej problemu by nie bylo a fizyka moze jak bym sie wzial za ta pozadnie :| Sam niewiem. Zeby nie zasmiecac tematu, mozecie odpisac w temacie Liceum czy Technikum na pytanie czy po technikum wogole biora na medycyne/prawo ? Bo ja gdzies slyszalem ze nie ma szans. musi byc liceum. Pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...