Gość Kaaban Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Ale o co chozi? [; 200pkt w tym roku to żaden wyczyn ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Dokładnie ;) Miałem 154 i myślałem że fajny wynik, ale żeby mieć naprawdę fajny to ze 170-180 trzeba mieć :P BTW. Mam 37 osób w klasie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 ja 36 :P Ale to się powinno zmniejszyć, bynajmniej u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 No u mnie tez jeszcze pewnie odejdzie ktoś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 U mnie po roku bez zmian - 33 osób :) Btw. nie widzę nikogo z okolic, ale może ktoś to przeczyta: Osoby, które dostały się do ZST Bytom: serdecznie witam :) Dumny i blady (tiaaa) II-klasista technik-informatyk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Cóż, nadeszła edycja 2008 :lol: U mnie z zamkniętych komplecik punktów. Krótkie zadania (za 1 punkt) też powinno być dobrze. Ogłoszenie też komplet punktów powinien być. Charakterystyka: mogła mi się noga powinąć, ale na te 8pkt. liczę. Jutro mat-przyr...zobaczymy co to będzie :) Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) U mnie 17 albo 18 /20 z zamkniętych... na obrazie się porypałem :[ - nie napisałem np. światłocień tylko plamki i Impresjonizm... W sumie otwarte ok, ale przy charakterystyce tylko 2 - 3 zdania o wyglądzie Marcinka z Syzyfowych prac :| Ale zmieściłem się, na nieco ponad 1 stronę ;] Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez razorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Paulo_ Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tez pisalem dzis, z zamknietych chyba 15/20 te otwarte to napisalem podobnie jak w odpowiedziach bylo ale ogolnie o to samo mi chodzilo a charekterystyka to lepiej nie mowic mad.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 U mnie tescik bardzo fajnie,około 40 pkt powinienem mieć. Przegladam ten temat i widze ze mieliscie nawet po 170 pkt..Jakim cudem? Ja tu marze żeby mieć 110.U mnie liczą się oceny z punktowanych przedmiotów i test..No chyba ze masz pasek to wtedy dorzucą ci 8 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 U mnie tescik bardzo fajnie,około 40 pkt powinienem mieć. Przegladam ten temat i widze ze mieliscie nawet po 170 pkt..Jakim cudem? Ja tu marze żeby mieć 110.U mnie liczą się oceny z punktowanych przedmiotów i test..No chyba ze masz pasek to wtedy dorzucą ci 8 pkt. Ztcp mozna miec 200pkt, 100 (po 50) za egzaminy, reszta jak jestes nerdem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXaRz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 U mnie tescik bardzo fajnie,około 40 pkt powinienem mieć. Przegladam ten temat i widze ze mieliscie nawet po 170 pkt..Jakim cudem? Ja tu marze żeby mieć 110.U mnie liczą się oceny z punktowanych przedmiotów i test..No chyba ze masz pasek to wtedy dorzucą ci 8 pkt.też licze że może jakimś fartem bedzie te 110 pktów:) btw mieszkam w mniejszym miescie i bede skladal papiery na technikum o profilu informatycznym koleś mówił że to zależy od liczby chętnych to jak myślicie z około 100 były by szanse?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 też licze że może jakimś fartem bedzie te 110 pktów:) btw mieszkam w mniejszym miescie i bede skladal papiery na technikum o profilu informatycznym koleś mówił że to zależy od liczby chętnych to jak myślicie z około 100 były by szanse?;]Pff, nikt Ci tego nie powie w tej chwili. 100pkt. to dosyć mało, ale może Ci się trafi. Ja liczę to 120 minimum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Dostaniesz sie,jak bedzie 110. Ja chyba tez zloze gdzies papiury do technikum,zeby byla jakas alternatywa jak nie dostane sie na dziennikarstwo. Ale stresik czy sie dostane czy nie jeszcze zostawmy :blurp: Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Spiety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 z zamknietych max ;] z tych otwartych za 1pkt cienko mi poszlo, ogloszenie i rozprawka dosyc dobrze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dostaniesz sie,jak bedzie 110. Ja chyba tez zloze gdzies papiury do technikum,zeby byla jakas alternatywa jak nie dostane sie na dziennikarstwo. Ale stresik czy sie dostane czy nie jeszcze zostawmy :blurp: Ciekawe ile to będzie miał wspólnego z dziennikarstwem ;] W wawie są szkoły wszelkiego rodzaju i maści i jeszcze nie spotkałem ani jednej osoby, że powiedziała, że właśnie np. w szkole dziennikarskiej rzeczywiście przygotowuje się na dziennikarza itd. :P 200pkt jest w sumie, 100 za egzama a reszta zależy od województwa, chyba że się coś zmieniło ;P. Ja 2 lata temu miałem 140 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7xfd Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mi tam tak sredni zamkniete mysle ze git otwarte słaaabo :sad: a charakterystyka to juz lepiej niemówic :mad: ale mysle ze z matmy bedzie lepiej. no ale zobaczymy. :wink: życze powodzenia. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 @Kaaban imo dziennikarstwo będzie tylko urozmaiceniem,chociaz napewno będzie więcej prac pisemnych niż na zwykłym humanie.Mam kumpla rok starszego,który tez jest na tym profilu i są organizowane wycieczki do TVN'u, Polsatu, TVP.. P.S Wczoraj byl przeciek. http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5157830&start=1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 a więc z zamkniętych nie mam na pewno kompletu.. hehe ale jakoś sie potoczy.. jutro będzie gorzej :/ i ja chce iść na politechnike XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 U mnie tescik bardzo fajnie,około 40 pkt powinienem mieć. Przegladam ten temat i widze ze mieliscie nawet po 170 pkt..Jakim cudem? Ja tu marze żeby mieć 110.U mnie liczą się oceny z punktowanych przedmiotów i test..No chyba ze masz pasek to wtedy dorzucą ci 8 pkt. Sorry, ale jakim cudem można mieć 110? Chyba bym musiał jednej części testu nie pisać [; Mi się pkt wahały od 155 do 160pkt w różnych szkołach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 50 + 50 + Oceny = U mnie mam nadzieje 65 z testu + 49 z ocen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 @Kaaban imo dziennikarstwo będzie tylko urozmaiceniem,chociaz napewno będzie więcej prac pisemnych niż na zwykłym humanie.Mam kumpla rok starszego,który tez jest na tym profilu i są organizowane wycieczki do TVN'u, Polsatu, TVP.. P.S Wczoraj byl przeciek. http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5157830&start=1230 Taaa, rok temu też był xD i wszyscy mieli to w [gluteus maximus] :rolleyes: . Nie wiem, mam znajomych w moim wieku, którzy po dwóch latach w takiej klasie mają serdecznie dość ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dlaczego dość? Odwidziało im się poziom szkoly nie ten? Ja też wybrałem gimnazjum z najlepszą opinią w miescie a teraz żałuje bo nic nadzwyczajnego w nim nie było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Imho na ludzie sobie wezcie ten test, tez przed zlozeniem papierow sie denerwowalem ze a to sie nie dostane itp. A na luzie dostalem sie tam gdzie chcialem nawet dostal bym sie do troche lepszej szkoly. Obecnie wiem ze dobrze zrobilem nie skladaja papierow do tej lepszej bo widze jakie osoby tam chodza.... Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak tak was czytam i piszecie o 165-180pkt czy tam 140 nawet to lol, pare lat temu jak zdawalem to 100-120 to bylo wystarczajace ;o A podchodzenie do tego testu na stresie to lekko przesadzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam. Nie mam pojęcia czy taka sytuacja już kiedykolwiek była, ale pojawił się pewien problem [; Mianowicie - Co można zrobić z faktem, iż cała klasa nie napisała dosłownie nic (chyba że zmyślała i pisała zupełnie na inny temat by dostać te 4 punkty) apropo charakterystyki? Przez całe 3 lata szkoły nie mieliśmy Syzyfowych Prac, a Kamienie na szaniec będziemy przerabiać po Władcy Pierścieni (którego mamy po egzaminie) ... Większość osób u nas z klasy (a zaznaczam, że jako klasa z rocznika '92, czyt. profilowane klasy w gimnazjum, jesteśmy w klasie "humanistycznej") po prostu siedziała na 4 literach, i patrzyła jak traci te 16 czy 12 punktów (za pisanie nie na temat). Zastanawiamy się (jako klasa), czy jest możliwość zrobienia coś z tym wysyłając np. list do kuratorium w tej sprawie? Ogólnie myślę, że będą mieć teraz mały problem, bo nie sądze że jesteśmy jedyną klasą w polsce, co nie przerobiła ani jednej z tych lektur... :/ Myślicie że da się coś z tym zrobić? 16 punktów piechotą nie chodzi, a dla niektórych ważny jest każdy punkt... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Imho nie. Kto tak naprawde przerabia najpierw fantastyke a potem lektury obowiązkowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Nasza Pani od Polskiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ale to nie ich problem, że nie przerobiliście. Jak już to zgłosić do dyrekcji, żeby następne roczniki tak nie miały! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 No ok, spoko, tyle że na 100% nie jesteśmy jedyną klasą, która tego nie przeczytała, a nie jest naszą winą, że nie przeczytaliśmy tych lektur, tylko naszej Pani od Polaka... dlatego pytam, bo może jest jakaś możliwość, że rozpatrzą to jakoś [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam. Nie mam pojęcia czy taka sytuacja już kiedykolwiek była, ale pojawił się pewien problem [; Mianowicie - Co można zrobić z faktem, iż cała klasa nie napisała dosłownie nic (chyba że zmyślała i pisała zupełnie na inny temat by dostać te 4 punkty) apropo charakterystyki? Przez całe 3 lata szkoły nie mieliśmy Syzyfowych Prac, a Kamienie na szaniec będziemy przerabiać po Władcy Pierścieni (którego mamy po egzaminie) ... Większość osób u nas z klasy (a zaznaczam, że jako klasa z rocznika '92, czyt. profilowane klasy w gimnazjum, jesteśmy w klasie "humanistycznej") po prostu siedziała na 4 literach, i patrzyła jak traci te 16 czy 12 punktów (za pisanie nie na temat). Zastanawiamy się (jako klasa), czy jest możliwość zrobienia coś z tym wysyłając np. list do kuratorium w tej sprawie? Ogólnie myślę, że będą mieć teraz mały problem, bo nie sądze że jesteśmy jedyną klasą w polsce, co nie przerobiła ani jednej z tych lektur... :/ Myślicie że da się coś z tym zrobić? 16 punktów piechotą nie chodzi, a dla niektórych ważny jest każdy punkt... O matko, wlasnie zdalem sobie sprawe, ze ten test jest trudniejszy jak matura pisemna z polskiego :D Na prace pisemna zero textu zrodlowego :lol2: Jakos nie sadze, aby kuratorium umozliwilo wam pisanie ponownie testu, pomimo ewidentnego bledu nauczyciela. Bo to on, musi stanac na glowie i przeprowadzic caly program nauczania wymagana na tescie, przed testem. A na koniec zostawic sobie tematy luzne, bo i tak pewnie polowa nie bedzie chodzic na zajecia - przynajmniej tak u mnie bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...