Skocz do zawartości
KaxxL

Test Gimnazjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Cóż, nadeszła edycja 2008 :lol:

U mnie z zamkniętych komplecik punktów.

Krótkie zadania (za 1 punkt) też powinno być dobrze.

Ogłoszenie też komplet punktów powinien być.

Charakterystyka: mogła mi się noga powinąć, ale na te 8pkt. liczę.

Jutro mat-przyr...zobaczymy co to będzie :)

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie 17 albo 18 /20 z zamkniętych... na obrazie się porypałem :[ - nie napisałem np. światłocień tylko plamki i Impresjonizm...

W sumie otwarte ok, ale przy charakterystyce tylko 2 - 3 zdania o wyglądzie Marcinka z Syzyfowych prac :| Ale zmieściłem się, na nieco ponad 1 stronę ;]

Edytowane przez razorBMW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie tescik bardzo fajnie,około 40 pkt powinienem mieć. Przegladam ten temat i widze ze mieliscie nawet po 170 pkt..Jakim cudem? Ja tu marze żeby mieć 110.U mnie liczą się oceny z punktowanych przedmiotów i test..No chyba ze masz pasek to wtedy dorzucą ci 8 pkt.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie tescik bardzo fajnie,około 40 pkt powinienem mieć. Przegladam ten temat i widze ze mieliscie nawet po 170 pkt..Jakim cudem? Ja tu marze żeby mieć 110.U mnie liczą się oceny z punktowanych przedmiotów i test..No chyba ze masz pasek to wtedy dorzucą ci 8 pkt.

Ztcp mozna miec 200pkt, 100 (po 50) za egzaminy, reszta jak jestes nerdem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też licze że może jakimś fartem bedzie te 110 pktów:) btw mieszkam w mniejszym miescie i bede skladal papiery na technikum o profilu informatycznym koleś mówił że to zależy od liczby chętnych to jak myślicie z około 100 były by szanse?;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też licze że może jakimś fartem bedzie te 110 pktów:) btw mieszkam w mniejszym miescie i bede skladal papiery na technikum o profilu informatycznym koleś mówił że to zależy od liczby chętnych to jak myślicie z około 100 były by szanse?;]

Pff, nikt Ci tego nie powie w tej chwili. 100pkt. to dosyć mało, ale może Ci się trafi. Ja liczę to 120 minimum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaniesz sie,jak bedzie 110. Ja chyba tez zloze gdzies papiury do technikum,zeby byla jakas alternatywa jak nie dostane sie na dziennikarstwo.

Ale stresik czy sie dostane czy nie jeszcze zostawmy :blurp:

Edytowane przez Spiety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaniesz sie,jak bedzie 110. Ja chyba tez zloze gdzies papiury do technikum,zeby byla jakas alternatywa jak nie dostane sie na dziennikarstwo.

Ale stresik czy sie dostane czy nie jeszcze zostawmy :blurp:

Ciekawe ile to będzie miał wspólnego z dziennikarstwem ;]

W wawie są szkoły wszelkiego rodzaju i maści i jeszcze nie spotkałem ani jednej osoby, że powiedziała, że właśnie np. w szkole dziennikarskiej rzeczywiście przygotowuje się na dziennikarza itd. :P

200pkt jest w sumie, 100 za egzama a reszta zależy od województwa, chyba że się coś zmieniło ;P. Ja 2 lata temu miałem 140 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tam tak sredni zamkniete mysle ze git otwarte słaaabo :sad: a charakterystyka to juz lepiej niemówic :mad: ale mysle ze z matmy bedzie lepiej. no ale zobaczymy. :wink:

życze powodzenia. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kaaban imo dziennikarstwo będzie tylko urozmaiceniem,chociaz napewno będzie więcej prac pisemnych niż na zwykłym humanie.Mam kumpla rok starszego,który tez jest na tym profilu i są organizowane wycieczki do TVN'u, Polsatu, TVP..

P.S Wczoraj byl przeciek. http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5157830&start=1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ale jakim cudem można mieć 110? Chyba bym musiał jednej części testu nie pisać [;

Mi się pkt wahały od 155 do 160pkt w różnych szkołach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kaaban imo dziennikarstwo będzie tylko urozmaiceniem,chociaz napewno będzie więcej prac pisemnych niż na zwykłym humanie.Mam kumpla rok starszego,który tez jest na tym profilu i są organizowane wycieczki do TVN'u, Polsatu, TVP..

P.S Wczoraj byl przeciek. http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5157830&start=1230

Taaa, rok temu też był xD i wszyscy mieli to w [gluteus maximus] :rolleyes: .

Nie wiem, mam znajomych w moim wieku, którzy po dwóch latach w takiej klasie mają serdecznie dość ;p.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imho na ludzie sobie wezcie ten test, tez przed zlozeniem papierow sie denerwowalem ze a to sie nie dostane itp. A na luzie dostalem sie tam gdzie chcialem nawet dostal bym sie do troche lepszej szkoly. Obecnie wiem ze dobrze zrobilem nie skladaja papierow do tej lepszej bo widze jakie osoby tam chodza....

Edytowane przez evocati

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Nie mam pojęcia czy taka sytuacja już kiedykolwiek była, ale pojawił się pewien problem [; Mianowicie - Co można zrobić z faktem, iż cała klasa nie napisała dosłownie nic (chyba że zmyślała i pisała zupełnie na inny temat by dostać te 4 punkty) apropo charakterystyki? Przez całe 3 lata szkoły nie mieliśmy Syzyfowych Prac, a Kamienie na szaniec będziemy przerabiać po Władcy Pierścieni (którego mamy po egzaminie) ... Większość osób u nas z klasy (a zaznaczam, że jako klasa z rocznika '92, czyt. profilowane klasy w gimnazjum, jesteśmy w klasie "humanistycznej") po prostu siedziała na 4 literach, i patrzyła jak traci te 16 czy 12 punktów (za pisanie nie na temat). Zastanawiamy się (jako klasa), czy jest możliwość zrobienia coś z tym wysyłając np. list do kuratorium w tej sprawie? Ogólnie myślę, że będą mieć teraz mały problem, bo nie sądze że jesteśmy jedyną klasą w polsce, co nie przerobiła ani jednej z tych lektur... :/ Myślicie że da się coś z tym zrobić? 16 punktów piechotą nie chodzi, a dla niektórych ważny jest każdy punkt...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ok, spoko, tyle że na 100% nie jesteśmy jedyną klasą, która tego nie przeczytała, a nie jest naszą winą, że nie przeczytaliśmy tych lektur, tylko naszej Pani od Polaka... dlatego pytam, bo może jest jakaś możliwość, że rozpatrzą to jakoś [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Nie mam pojęcia czy taka sytuacja już kiedykolwiek była, ale pojawił się pewien problem [; Mianowicie - Co można zrobić z faktem, iż cała klasa nie napisała dosłownie nic (chyba że zmyślała i pisała zupełnie na inny temat by dostać te 4 punkty) apropo charakterystyki? Przez całe 3 lata szkoły nie mieliśmy Syzyfowych Prac, a Kamienie na szaniec będziemy przerabiać po Władcy Pierścieni (którego mamy po egzaminie) ... Większość osób u nas z klasy (a zaznaczam, że jako klasa z rocznika '92, czyt. profilowane klasy w gimnazjum, jesteśmy w klasie "humanistycznej") po prostu siedziała na 4 literach, i patrzyła jak traci te 16 czy 12 punktów (za pisanie nie na temat). Zastanawiamy się (jako klasa), czy jest możliwość zrobienia coś z tym wysyłając np. list do kuratorium w tej sprawie? Ogólnie myślę, że będą mieć teraz mały problem, bo nie sądze że jesteśmy jedyną klasą w polsce, co nie przerobiła ani jednej z tych lektur... :/ Myślicie że da się coś z tym zrobić? 16 punktów piechotą nie chodzi, a dla niektórych ważny jest każdy punkt...

O matko, wlasnie zdalem sobie sprawe, ze ten test jest trudniejszy jak matura pisemna z polskiego :D Na prace pisemna zero textu zrodlowego :lol2:

Jakos nie sadze, aby kuratorium umozliwilo wam pisanie ponownie testu, pomimo ewidentnego bledu nauczyciela. Bo to on, musi stanac na glowie i przeprowadzic caly program nauczania wymagana na tescie, przed testem. A na koniec zostawic sobie tematy luzne, bo i tak pewnie polowa nie bedzie chodzic na zajecia - przynajmniej tak u mnie bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi