PartyBOY Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Przeciez duza czesc tych uzytkownikow ma neostrade (lub inne podobne) ze zmiennym ip... I tutaj wkracza telekomunikacja (czy inne firmy) ktore beda musialy sprawdzic te kilka(dziesiat/set) numerow kto w danej chwili mial takie ip A juz napewno nie beda sie z tym spieszyc Niby czemu mają to opóźniać, zresztą to kwesta 10-15 minut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Niby czemu mają to opóźniać, zresztą to kwesta 10-15 minut...Tutaj to chyba chodziło o to że telekomuna się z założenia z niczym nie śpieszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Dla organów ścigana na pewno zrobi wyjątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 dla organów ścigania normalnie to by się nie spieszyła ale w takiej sytuacji to się pospieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Niedość że to wszystko jest łatwe i można przystąpić do takich testów z minimalną wiedzą żeby wmiarę napisać to jeszcze takie rzeczy się dzięją. Pamiętam że rok po mnie jak pisali maturę(czyli ubiegłoroczni maturzyści) to na matmie rozszerzonej tak obcięli wymagania, że z kolegą się śmialiśmy że teraz to wystarczy umiec dodawać,odejmować,dzielić i mnożyć:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ...teraz to wystarczy umiec dodawać,odejmować,dzielić i mnożyć:Pjeszcze czasami trzeba wiedziec cos o pierwiastku :lol2: A co do tegorocznego testu humanistycznego to glupio by bylo jak by uniewaznili... Zaraz po tescie jak patrzylem to ten plik nie mial wiecej niz 200 sciagniec (+pewnie ktos ko pobral i dal kilku kumplom) a prawie 500000 uczniow mialo by na tym stracic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) W tvn24 znowu sieją ploty, że wyciekł klucz odpowiedzi do dzisiejszego testu :) Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 (edytowane) klucz do dzisiejszego... :lol2: Nie wiem po co - takie banalne dzis bylo ze odpowiedzialem na wszystkie 50 pytan w 25min^^ wiekszosc z nich dobrze Nawet ci co maja problemy z angielskim wychodzili przed czasem i mowili ze dosc latwe Ani jednego zdania nawet nie trzeba bylo pisac... 50 pytam zamknietych :lol2: A najlepsze to bylo ostatnie zadanie - prawidlowa odpowiedz byla F a na karcie byly tylko do E :D (w zadaniu zamiast E to napisali F) edit: 47 wyliczylem 8) Edytowane 24 Kwietnia 2009 przez domban214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2009 42 z angielskiego naliczyłem. I tak cos za dużo mi sie wydaje, nie znałem słówek i nastrzelałem w kilku zadaniach ;) Ale większość niby trafiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Aha. Czy teraz są jakieś wiersze do nauki na pamięć w średniej szkole? Jeśli tak to ile w semestrze?Człowieku, teraz masz rozdzielenie gim+szkoła średnia. Ja w piątek szczęśliwie ukończyłem liceum i nie miałem ani jednego wiersza na pamięć. Za to w gim miałem te 2-5 w roku, więc chyba wychodzi na to samo, co ty miałeś w systemie podst+szkoła średnia, czyż nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 No ja też w liceum nie miałem nic na pamięć. Za to w gim owszem : Tren któryśtam, oda do młodości, i kilka innych... z perspektywy czasu nauka tega była całkiem fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Gimnazjalny hmmm kiedy to było :lol: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...