manieq1 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Mi wyszlo, ze na wszystkich oprocz rozprawki stracilem 3pkt:D Ciekawe jakie beda oficjalne wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 No ja sprawdzałem i jak dotąd błędów nie znalazem, choć nie wiem jak będzie z pytaniami otwartymi, bo moje odpowiedzi jednak troche się różnią od klucza, ale nie znacząco. A ortów generalnie nie robię, więc myślę, że będzie ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) Też straciłem 3 pkt na zadaniach zamkniętych :? Przez głupie błędy :/ Podsumowałem sobie test i zależnie od tego na ile ocenią mi rozprawkę mogę mieć 45-30pkt ;) No ale myślę że chociaż te 35 powinno być spokojnie :) Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez JROX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 (edytowane) no to poprawił mi sie humor ;] zamkniete 20/20, z pytań 21-28 pewne 3 pkt (tak samo jak w odpowiedziach), a 3 kolejne raczej (innymi słowami niż w odpowiedziach, ale sens ten sam) to już pomyślnie licząc 26/29. Co do zaproszenie nie jestem pewien, bo na górze napisałem "Uwaga!", to dotyczy ogłoszeń, więc nie wiem czy mi zaliczą. Myśląc logicznie (niekoniecznie tak jak egzaminatorzy :D) zacząłem od słów "serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych..." więc takie zaproszenie otwarte, skierowane do ogółu ludzi może zawierać "uwaga!" żeby przyciągnąć wzrok... myślę tak optymistycznie żeby się pocieszyć, co wy o tym myślicie? I jeszcze jeden błąd w zaproszeniu napisałem "zapraszam wszystkich" a podpisałem "zarząd" :/ @JROX trochę duża rozbieżność punktowa ;p myślę, że 35 dam rade, ale licze na ~40 (próbny 39, ale imho był łatwiejsz[niestety nie możemy porównać bo każdy miał inny próbny]) Edytowane 24 Kwietnia 2007 przez pawelekmal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://www.cke.edu.pl/images/stories/gimn_...praw_hum_07.pdftu to samo tylko z oficjalnego serwera ;p 1 błąd w zamkniętych, myśle, że coś koło 2 strace na otwartych (nie wliczająć rozprawki - tu nic nie wiadomo). ale ze mnie optymista :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 20/20 w zamkniętych. Otwarte, czasem lepiej, czasem gorzej, ale za zwyczaj lepiej. ;-) Rozprawka i zaproszenie wydają mi się ok. Ogólnie obleci. Chciałbym, żeby jutro dobrze mi poszło. Głównie zależy mi na wyniku z drugiej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja jako starszy kolega pasjonujący się waszymi zmaganiami z testem stwierdzam że temat rozprawki był "trochę" głupi, o wiele bardziej podobał mi się ten z tamtego roku ;P Chociaż tutaj każdy mógł coś napisać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Moja polonistka zawsze mówiła żeby się nie rozpisywać na maxa, bo przez to tracimy punkty za interpunkcje/ortografie. No chyba, że faktycznie jesteś bardzo dobry z gramatyki (ja akurat problemu z błędami ort nie mam zadnego, ale interpunkcja to tak średnio ;) ). No nic, zobaczymy jak to jutro będzie. Jezeli przeważać będzie algebra, fizyka będzie 'dosyć' prosta to podejrzewam, że mógłbym napisać na conajmniej 40pkt.Jak ci powiem że w zeszłym roku wzory napisali... A tam gdzie nie napisali to trzeba było wszystko pomnożyć. Ogólnie to łatwe te testy są. Byleby nie pomylic się przy liczeniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 http://bi.gazeta.pl/im/0/4084/m4084910.pdf , sprawdziłem na szybko i z testowych mam 20/20 :D super!!, a z ostatniego wiersza 5/6 albo 4/6 , zaproszenie wydaje się być dobre, a rozprawka myśle, że 12/16 będzie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Jaki temat na rozprawce?? Podobno trzeba było opisać kolegę/koleżankę ze szkoły?? Prawda?? Jeżeli tak to banał, ja miałem coś o uśmiechu... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wyżej podane są linki z arkuszami. I nie trzeba było opisywać kolegi ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Wyżej podane są linki z arkuszami. I nie trzeba było opisywać kolegi ;pNie chce mi sie patrzeć, nawet jak były odpowiedzi do testów to nie patrzyłem bo i po co [; Czekałem cierpliwie na wyniki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 pawelekmal, taka duża bo to chodzi o pkt z rozprawki ;) Albo 0 albo 16 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Z zamkniętych 19/20. Dalej popełniłem 3 błędy, bo źle zinterpretowałem wielokropek, tytuł wiersza i coś jeszcze. Powinienem mieć około 42-43 pkt, bo zazwyczaj za rozprawki dostaję dużo punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal15 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja miałem 19/20 z zamkniętych. Ogólnie to nie był trudny. Myślę że 40p będę mieć. Zobaczymy co będzie jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Z moich doswiadczen wiem ze nie ma co liczyc i cierpliwie czekac na wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 chemia i biologia, co powtarzacie z tych przedmiotów?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Taa... :D Ja raczej idę na żywioł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Ja nic nie powtarzałem. A budowe oka czy układu pokarmowego raczej pamiętasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Przecież z biologii można na spontana polecieć ;) z chemii jakieś odczyty z wykresu czy proste reakcje też raczej umiecie więc luzik :) powodzenia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No niby można, ale coś trzeba wiedzieć jednak :D Ja przed dzisiejszym testem to już mam luz totalny, nie wiem czemu :D Wczoraj było dużo gorzej :wink: Powodzenia chłopaki (i dziewczyny jak tu jakaś jest, w co wątpię, no ale dla zasady... :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A dziś koks :wink: Powodzenia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 No niby można, ale coś trzeba wiedzieć jednak :D Ja przed dzisiejszym testem to już mam luz totalny, nie wiem czemu :D Wczoraj było dużo gorzej :wink: Powodzenia chłopaki (i dziewczyny jak tu jakaś jest, w co wątpię, no ale dla zasady... :D ). Ja tak samo :P A teraz zjadłem sniadanko, kończe marsem + kawa [; za 35min wychodze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) powodzenia na egzaminach [; jak już ktoś będzie to napiszcie jak poszło ;D Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Pisałem krócej niż polski o 20min :) Ogólnie zadania łatwe choć mogłem się wyłożyć na paru zamkniętych... Teraz tylko czekać na wyniki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Był banalny, ale przez własną nieuwagę źle zrobiłem zadanie z wałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 A jak obliczałeś ten wał? O 20% większą wysokość czy normalnie 12m? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 (edytowane) to zadanie trzeba bylo inaczej obliczyc.. jak wysokosc trzeba bylo uzyc 15m bo x-0,2x=12 wiec 0,8x=12 wiec x=15 wyszlo mi cos chyba 11000m3 bo 20% z poczatkowej wysokosci to nie jest 20% z koncowej. Edytowane 25 Kwietnia 2007 przez fuqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 12m - 100% x - 120% x=12m*120/100=14,4m Tak to zrobiłem i wiem, że jest źle ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Też tak zrobiłem jak ty Koti. W zadaniu nie było że 12m to 0,8 wysokości tylko że wysokość jest większa o jeszcze 20% czyli wydaje mi się że dobrze... zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...