Piotr W Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Czy znam ktoś sposób na to, aby za pomocą pilota (RM-1500) dołaczonego do karty Creative Sound Blaster Live! 24-bit EXTERNAL USB można było sterować aplikacjami nie powiązanymi z jej oprogramowaniem (czyli z Creative MediaSource). Chodziło by mi np. o obsługę foobar, odtwarzacza DivX (np. Cinema Player) itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 1. Instalujesz Girdera. 2. Instalujesz plugina do Audigy 2 NX / Live! 24-bit External (ten sam pilot). 3. Konfigurujesz i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 (edytowane) dziękuję za odpowiedź, zaraz spróbuję... mam jeszcze jedno pytanie, czy ten Girder musi być w jakiejś konkretnej wersji (np. nie starszej niż jakaś) albo inaczej, z którą wersją na pewno to będzie działać kiedyś używałem go w wersji 3.2, darmowej (ale z oddzielnie dokupionym czyjnikiem na COM) - muszę zdobyć nowszą, czy będzie też OK UPDATE: znalzałem w dokumentacji: * Required Girder 3.2 (NOT Test with, but it should work, I tested with 3.3.4 and above only) UPDATE 2: Dziękuję za wskazówki, dzięki nim udało mi się osiągnąc dokładnie to co chciałem Edytowane 10 Lutego 2006 przez Piotr W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalek Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 Troche odkopie temacik. Otoz interesuje mnie obsluga za pomoca tego pilota 2 progsow - Subedit oraz Winampa. Wyzej pisze ze trzeba sciagnac Gridera - tu to OK, bo wiem co to jest, ale jest jeszcze opisany jakis plugin ktory pasuje takze do Audigy. O jaki plugin chodzi? Do pilota? A jezeli do pilota to prosze o jakis pomocny link, bo szukalem i niestety nie znalazlem ;/ No i oczywiscie co pozniej zrobic z tym pluginem? Uruchomic go w Griderze? Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...