LQ Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Czesc Edytowane 1 Lutego 2006 przez LQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Czesc mam prosbe o pomoc o zdiagnozowanie problemu z zasilczaem MODECOM 350 GTF (PF) Napiecia takie jak na zalaczonym obrazku : Bzdura. Kup albo pozycz miernik i pomierz napiecia, jednakze objawy wskazuja na zasilacz, aby miec calkowita pewnosc zmierz te napiecia tak jak sie powinno to robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LQ Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Bzdura. Kup albo pozycz miernik i pomierz napiecia, jednakze objawy wskazuja na zasilacz, aby miec calkowita pewnosc zmierz te napiecia tak jak sie powinno to robic. Spoko jutro wezme pozycze miernik z pracy i zmierze ale mimo wszystko prosilbym o bardziej wylewne opinie.. Opinia diabelskiego żołnierza jakos malo mnie przekonuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Spoko jutro wezme pozycze miernik z pracy i zmierze ale mimo wszystko prosilbym o bardziej wylewne opinie.. Opinia diabelskiego żołnierza jakos malo mnie przekonuje. Proszę bardzo - przykład ze SpeedFana - jeśli napięcie na +12v byłoby chociaż w przybliżeniu takie jak pokazuje program, to komp by nawet nie drgnał :) Miernik pokazuje ładne stabilne 12.11-12.17v :) klik Po prostu program praktycznie nigdy nie poda Ci właściwych wartości (rzeczywistych) - takie możesz odczytać wyłącznie z miernika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Spoko jutro wezme pozycze miernik z pracy i zmierze ale mimo wszystko prosilbym o bardziej wylewne opinie.. Opinia diabelskiego żołnierza jakos malo mnie przekonuje. żeby wyrazić swoją opinie na temat twojego posta musiał bym użyć słow niecenzuralnych, obraźliwych itd..., widzę że nie zadałeś sobie trudu aby zapoznać się z problemem, w "Ważne tematy" jest przylepiony temat Zanim Zapytasz O Zasilacz! Przeczytaj!, chyba umiesz czytać ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Proszę bardzo - przykład ze SpeedFana - jeśli napięcie na +12v byłoby chociaż w przybliżeniu takie jak pokazuje program, to komp by nawet nie drgnał :) Miernik pokazuje ładne stabilne 12.11-12.17v :) No i bzdury piszesz!. Napi?cie: ZakresMinimumNormalneMaksimum+12V * ±5%+11.40V+12.00V+12.60V+5V ±5%+4.75V+5.00V+5.25V+3.3V ±5%+3.14V+3.30V+3.47V-12V ±10%-10.80V-12.00V-13.20V-5V ±10%-4.50V+5.00V-5.50V+5Vsb ±5%+4.75V+5.00V+5.25V Prosto ze strony NeoTECa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...