muszlakon Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Cześć mam pytanko jaką karte muzyczną kupić do 200zł zastanawiam się nad audigy 2 i audigy 4 oem ale wchodzi w gre także audigy se.Karta będzie służyła głównie do grania i do słuchania muzyki.Pomóżcie mi proszę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 mysle ze wystarczy tobie Audigy 2 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 a zintegrowana ci nie styknie...? chociaz nie kazdy mam Soundstorm'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Bierz Audigy 4 OEM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Ale ta 4 jest jakas okrojona chyba.. sporo krotsza od 2/2ZS.. chyba wersja PRO jest 'normalna' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszlakon Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 czy jest znaczna różnica miedzy 4 a tą 2???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszlakon Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 no czy nikt nie wie??Hmmm czy z wersjami oem audigy 4 są jakieś problemy np ze sterami itp??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...