Dragon218 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Mam problem z agp chyba poniewaz chciałem zagrac w gre lineage 2 niwim czy ktos slyszal tam trzeba miec wlaczone agp i zaczynaj sie schodz pisalo ze mam je wylaczone aby to sprawdzic sciagnolem program Aida 32 program wykryul ze mam wylaczone agp no to zainstalowalem agp z plyty od glownej zrestartowalem kompa a tu chwial mam win xp wlaczylem uzytkownika ciemny ekran i obraz z gasl i takze monitor sie wylaczyl czerwone swiatelko niwim co robic mam karte radeon 9550 256 mbsapphire wiem ze moja plyta opslugoje agp 8x a taka potrzebuje radek mam plyte matsonic ms9127c prosze o jakies sugestie musze naprawic kompa do wieczora :((( czekam porsze o szybkie odp Edytowane 1 Lutego 2006 przez Dragon218 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj.skorek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Sproboj przestawic AGP na x4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...