st_szer Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam Podczas odtwarzania gier wyskakuję błąd 0x0000008E (0xC0000005, 0x80575971, 0xF3096F0, 0x000000000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Tak na przyszlosc, podaj wiecej szczegolow, np. jaki to windows, co o sprzecie jaki posiadasz, itp. Mozesz rowniez sprobowac wkleic nr bledu do google i sprawdzic co ono Ci powie. Mi mowi:'Describes RAM issues that may cause you to receive Stop errors while the Setup program is running." Czyli jakies bledy pamieci. Uzyj Gold memory i sprawdz pamiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) pewnie tytuł błędu brzmiał: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED, a dokładna przyczynia powstania wyjątku: A memory access violation occurred zaktualizuj/wymień sterowniki sprawdź czy coś się nie przegrzewa/czy coś nie utraciło stabilności w skutek podkręcania, sprawdź czy nie masz jakiegoś robala, usuń programu dodające swoje sterowniki pracujące w trybie jądra (Virtual CD, programu antywirusowe itd...), w przypadku programu antywirusowego nie usuwaj, ale wyłącz skaner rezydentny i sterownik z nim związany PS. następnym razem pomyśl intensywniej nad tematem, bo posypią się % Edytowane 1 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st_szer Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 usunołem Virtuala, chciałem sprawdzić karte programem 3DMark2001 SE gdzie następuje zawszieszanie bądz restart, co moge jeszcze zrobić, sprawdziłem pamieć RAM i dysk jest OKI, co można jeszcze zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 1. Nazwa tematu 2. Opisanie problemu 3. Ortografia Możesz dostać 30% + 3 dni odpoczynku na wejściu. Chcesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 @zavader - chcesz nie chcesz wal prysznic na opamiętanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...