Jacek_:D Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam. Zrobiłem przelew, żeby zapłacić za korzystanie z allegro, ale zapomniałem podać nickuw tytule. Mam teraz pytanie, czy kasa będzie zapłatą za korzystanie z allegro, czy będę musiał jeszcze raz zapłacić? Według mnie powinni mi uznać bo każdy ma swoje konto na którym jest saldo. Wpisujecie w tytule przelewu swój nick? Zdarzyło się wam tak, że nie wpisaliście? Doszła kasa? Przelew zrobiłem wczoraj, a dzisiaj jeszcze za allegro nie jest zapłacone. Po ilu dniach jest uregulowany rachunek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Odpowiedzi na takie pytanie powinieneś szukać tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Tylko tam nie ma wyszukiwarki ;/. Chyba że jestem ślepy, ale na allegro jest chyba najgorsze forum na świecie. Chciałbym tylko wiedzieć czy ten rachunek zostanie uregulowany bez mojego nicka. Sorki, badziewna ale wyszukiwarka jest/ Znalazłem odpowiedź. Jakby ktoś miał podobny problem to odsyłam: http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=29...621&v=&t=295621 Edytowane 1 Lutego 2006 przez Jacek_:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 zostanie uregulowana. O ile pamietam, to kazdy wplaca pod jakis zmodyfikowany rachunek bankowy, czy cos takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) O ile pamietam, to kazdy wplaca pod jakis zmodyfikowany rachunek bankowy, czy cos takiego. Subkonto. Na Cafe Allegro raczej udzielą odpowiedź na Twoje pytanie. Masz nauczyke na przyszłość. W zakładce Moje Allegro -> Rachunki wyraźnie jest napisane : Pamiętaj, by podać swoją nazwę użytkownika w polu tytułu wpłaty. Edytowane 1 Lutego 2006 przez Stuku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_:D Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Wiem, że jest to napisane, ale jak robiłem przelew to o tym nie pomyślałem. Pieniądze zostaną zaksiegowane obojętnie co byś napisał w tytule bo każdy allegrowicz ma swoje konto (każdy ma osobny numer konta na który przelewa pieniądze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...