Skocz do zawartości
Jacek_:D

Opłata Za Allegro.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zrobiłem przelew, żeby zapłacić za korzystanie z allegro, ale zapomniałem podać nickuw tytule. Mam teraz pytanie, czy kasa będzie zapłatą za korzystanie z allegro, czy będę musiał jeszcze raz zapłacić? Według mnie powinni mi uznać bo każdy ma swoje konto na którym jest saldo. Wpisujecie w tytule przelewu swój nick? Zdarzyło się wam tak, że nie wpisaliście? Doszła kasa? Przelew zrobiłem wczoraj, a dzisiaj jeszcze za allegro nie jest zapłacone. Po ilu dniach jest uregulowany rachunek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko tam nie ma wyszukiwarki ;/. Chyba że jestem ślepy, ale na allegro jest chyba najgorsze forum na świecie. Chciałbym tylko wiedzieć czy ten rachunek zostanie uregulowany bez mojego nicka.

Sorki, badziewna ale wyszukiwarka jest/

Znalazłem odpowiedź. Jakby ktoś miał podobny problem to odsyłam: http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=29...621&v=&t=295621

Edytowane przez Jacek_:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile pamietam, to kazdy wplaca pod jakis zmodyfikowany rachunek bankowy, czy cos takiego.

Subkonto.

Na Cafe Allegro raczej udzielą odpowiedź na Twoje pytanie. Masz nauczyke na przyszłość. W zakładce Moje Allegro -> Rachunki wyraźnie jest napisane :

Pamiętaj, by podać swoją nazwę użytkownika w polu tytułu wpłaty.
Edytowane przez Stuku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że jest to napisane, ale jak robiłem przelew to o tym nie pomyślałem. Pieniądze zostaną zaksiegowane obojętnie co byś napisał w tytule bo każdy allegrowicz ma swoje konto (każdy ma osobny numer konta na który przelewa pieniądze).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi