Cinek234 Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zamierzam kupic : Sempron64 3000 s.939 Asrock K8 939Dual-Sata2 GF6600GE dysk np. samsung SATA2 (160GB) FORTRON FSP400-60PFN 400WAT PFC + jakas obudowa Czy potrzebny jest do tego dodatkowy wentylator bo jak przegladałem forum to czasami proponujecie komus zakup np. Arctic-Cooling Freezer 64 Pro do podobnego sptrzetu a czasami nie !? Jezeli jest potrzebny to jaki i ewentualnie gdzie go moge kupić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 wentylatory kupuje sie zwykle w sklepach komputerowch/internetowych/allegro :D jeśli nie bedziesz krecić i nie musisz mieć cichego kompa to wetylator co bedzie z procesorem bedzie wystarczający nie bedzie źle jak kupisz sobie zwykłe wentylatory 80x80 do obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek234 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) wentylatory kupuje sie zwykle w sklepach komputerowch/internetowych/allegro :D jeśli nie bedziesz krecić i nie musisz mieć cichego kompa to wetylator co bedzie z procesorem bedzie wystarczający nie bedzie źle jak kupisz sobie zwykłe wentylatory 80x80 do obudowy Z tym gdzie go można kupić to chodziło mji o podanie nazwy jakiegos dobrego coolera i link do strony internetowej. :) Edytowane 2 Lutego 2006 przez Cinek234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 http://www.allegro.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek234 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 http://www.allegro.pl No niesamowite , trzeba było mi jesszcze napisac www.proline.pl , www.komputronik.pl , www.tpc.pl i jeszcze kilka innych . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Sadze ze w ofercie 4max znajdziesz cos dla siebie. BTW Jakas obudowa? Przejzyj Obudowy i zasilacz abys potem nie plakal z powodu chybionego wyboru ;] Aha NAUCZ SIE POPRAWNIE NAZYWAC TEMATY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) zastanów się nad wentylem chiefteca...np 360W sam mam:) daj sobie spokój z samsungiem (PODKREŚLAM ŻE JEST TO WYŁĄCZNIE MOJA OPINIA) ale dla mnie to shit 2 kumplom się rozpie.... jednemu 80GB drugiemu 40GB (oadła elektronika) bierz seagate zastanów się też czy nie możesz dorzucić do x800 GTO stosunkowo niewiele dorzucasz a wydajnośc jest znaczna. ew. galaxy 6800 xt nieco ponad 600zł ati ponad 800 ale pasywne chłodzenie;) i w ogóle świetny układ:) buda chieftec'a albo TT, to też zależy czy chcesz kręcićczy nie bo jak nie zwykła CI wystarczy, a jak chcesz ostro kręcić to przydałaby sięjakaś z większą ilościąmiejsc na wentyle w listopadzie widzialem chieftec'a dragona z zasilaczem 360W za 350zł zaje...dobra oferta ja za swoją 400 zapłaciłem płyte teżbyśjakąśDFI wziął choć asrock teraz się trochę poprawił ale... to zależy jak z kręceniem i czy chcesz grzebać bo to umożliwi Ci DFI pełna kontrola:) Edytowane 5 Lutego 2006 przez blank2424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 zastanów się nad wentylem chiefteca...np 360W sam mam:)Napewno wentylem ? Wentyl 360W ? :| Dragon jest fajny :) Ale BX oferuje wiecej miejsc na wentyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 oj wiadomo, że o zasilacz chodzilo:] to BX ma ile miejsc na wentyle?? dragon ma 5x80 i 3x92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Ja mam BX Midi wiec nie porownuj do Big-a ale Midi ma 3x92 ( tyl i 2 na froncie ), jedno na 80 ( do chlodzenia dyskow ( nieuzywam ) i jedna 120mm tylko ze jest przejscowka na 80mm z ktorej teraz korzystam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 dlaczego??? zainstaluj sobie 120mm glacialtech wydajność i cisza rewelacyjna:) moj big niestety nie ma ani jednej 120:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...