pluszek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Panowie licze na szybka odpowiedz...Otoz z braku czasu i ogramy wyboru nie moge zdecydowac sie na jakokolwiek nagrywarke:(( Tym bardziej moje fundusze wnosza lekko ponad 200zl:( ale nagrywarke chcem miec i to jutro jade po nia, wiec prosze jaka kupic?? Wiem, ze powinnienem sam poczytac i poszukac ale jesli chodzi o tego rodzaju sprzet jestem ciemny.. Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Polecam NEC 4550A... szybki i niezawodny. Sam sugerowałem się opiniami na forum i nie żałuję zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Dziekuje, juz postanowione, bedzie to NEC 4550A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a ja odesle na forum.cdrinfo.pl tam ci doradza najlepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 BenQ DW 1640. Bardzo szybko nagrywarka z dobrą korekcją błędów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Wróblewski Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 BenQ DW 1640. Bardzo szybko nagrywarka z dobrą korekcją błędów. Ew. DW1650. Sam taką posiadam. Bardzo cicha (nie słychać nawet jak czyta płytę), nagrałem do tej pory ok. 30 DVD i 20 CD-R i jeszcze żadnej nie zepsuła. Ja swoją kupiłem w hurtowni za 171zł :) Pozdrawiam B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...