grycza Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Witam wie ktos moze gdzie kupic w sklepach netowych uszczelke U koloru czarnego lub srebnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a po co uszczelka? mozna to zrobic bez uszczelki - bierzesz sobie szybke obklejasz krawedzie tasma klejaca w odleglosci 2 cm od krawedzi, packasz to w najlepsze sylikonem, przykladasz rowno do dziury w boku i czekasz az zastygnie - potem odcinasz nadwyzki ktore wyplynely i masz piekne okienko bez jakies wsiunskiej uszczelki ew. jak ci sie nie bedzie chcialo czekac na zastygniecie sylikonu mozesz zamiast tego uzyc hotguna albo poprostu nawiercic bok i szybke - i zamontowac ow okienko na srubkach PROSTE !:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A jak koniecznie uszczelka to weź jakiś niepotrzebny kabel sieciowy (czarny) i ściągnij z niego izolację. Później natnij ten kabel z jednej strony i uszczelka typu "U" gotowa, jeśli dobrze zrobiona (czyt. nacięta) wygląda elegancko :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkH Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Co do sklepów to nie wiem. Ale na allegro takie rzeczy są: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82697815 Uszczelka dobrze się prezentuje i przyzwoicie się trzyma(mam taką u siebie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Co do sklepów to nie wiem. Ale na allegro takie rzeczy są: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=82697815 Uszczelka dobrze się prezentuje i przyzwoicie się trzyma(mam taką u siebie). łeee a ja se sam taką zrobiłem z silikonu klisza fotograficzna taka roentgenowska i mydło mydłem smaruje sie klisze zagina uzupełnia silikonem czeka obcina co zbędne i jest uszczelka wczesniej tej aukcji nie było albo koniecznie chciałem zrobić sam:P juz nie pamiętam Edytowane 2 Lutego 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEEK Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 <B>Luk3</b> powiedz jeszcze raz jak zrobiłeć taką uszczelke z silikonu kliszy i mydło bo niebardzo rozumiem co ty napisałeś :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...