biegi Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 (edytowane) Witam potrzebuje jakiejś dobrej a przedewszystkim niedrogiej karty graficznej do tworzenia grafiki 3D głównie w programie sketchup i ewentualnej obróbki w photoshopie a drugie moje pytanie jest takie : jak duża jest różnica w wydajności takiej profesjonalnej karty w porównaniu do zwykłych grafik bo zastanawiam sie czy gra jest warta świeczki czy np zamiast Quadro FX 500 kupić lepiej jakiegoś radka x800 czy coś w tym stylu za wszystkie odpowiedzi z góry dziekuje pozdrawiam Edytowane 1 Lutego 2006 przez biegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A co to znaczy niedrogiej dla ciebie :| Bo patrzac na cene specjalistycznych kart ( ok 24 000 ) to 5 tys to bedzie niedrogo :[ Kolejny temat z serii : "Cos potrzebuje ale nie powiem do jakiej kwoty :mur:" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 sorki zapomniałem podac ceny :) max to 3 k co i tak jest jak dla mnie kupą kasy no ale cóż dłużej juz nie zdzierże chodzącego jak żaba sketchupa przy wiekszei ilości obiektów i musze zbudowac coś do pracy bo do grania mi styka to co mam w podpisie no i moze ktoś wie jaka jest różnica wydajnści miedzy zwykłymi grafami a tymi prof Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Kup 7800GTX i zmoduj go na quadro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Bez modowania ta karta jest baaaaardzo mocna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 http://www.servodata.com.pl/faq/faq.htm http://www.raques.com/ ale mysle ( nie podales konfiguracji kompa ) ze bardziej przyspieszy prace procek, RAM, szybki dysk niz PROFESJONALNA karta graficzna ktora tylko przyspieszy rendering Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biegi Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 dzieki wszystkim z odp wezme 2 GB ramu 2x dysk sata w raid pomyśle nad 7800 i nie wiem czy brac amd (bardzo lubie tą firme :) ) czy lepie nie sprawdzi sie tu PIV z HT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkovich Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Tylko INTEL! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...