Robson309 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Chchiałbym prosić o zdjęcia kture pokazują jak można stuningować kompa prosze was dlatego bo nie mam aparatu cyfrowego, a zdjęcia potrzebuje na strone www bo na informatyke robie strone o tuningu komputera. Fotki chciałbym żeby były takie żeyby nikt mi nie zażucił, że są nielegalnie pobrane z jakiejś strony www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Przeszukaj ten temat, zapytaj na PW ludzi tam wymienionych czy możesz sobie pożyczyć obrazki. P.S. Wiesz jak wygląda słownik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 dobrze, że pytasz o zgodę na wykorzystanie zdjęć.. bo miałem już pare przypadków gdy ktoś przywłaszczył sobie moje zdjecia bez powiadomienia mnie o tym... no ale skutki swoich poczynań miał okazję odczuć na sobie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson309 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Przeszukaj ten temat, zapytaj na PW ludzi tam wymienionych czy możesz sobie pożyczyć obrazki. P.S. Wiesz jak wygląda słownik? Miałem nazieje że ktos da bo nie mam czasu pytać się bo nie mam internetu stałego w domu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Chchiałbym prosić o zdjęcia kture pokazują jak można stuningować kompa prosze was dlatego bo nie mam aparatu cyfrowego, a zdjęcia potrzebuje na strone www bo na informatyke robie strone o tuningu komputera. Fotki chciałbym żeby były takie żeyby nikt mi nie zażucił, że są nielegalnie pobrane z jakiejś strony www. Ja bym Ci dał zdjęcie mojego kompa, ale ekchm... wstdu bym se narobił bo jak go robiłem to nie miałem pojęcia o moddingu ;( Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...