radeon_pro Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam mam nowe kadu i potrzebuje je zainstalować. Podczas instalacji jest tylko ./Install i przechodzi do następnej linijki i nic sie nie instaluje . prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) http://www.kadu.net/wiki/index.php/Dokumentacja:Instalacja Edytowane 2 Lutego 2006 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lofix Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ja bym Ci pomogl... ale szklana kula mi sie stłukła...naprawde nie widze w niej jakie bledy Ci sie pojawiaja.... Tu nie kazdy ma moc jasnowidza... Podobno Jurek z Baciut tez mial "następna linijke",ale nic poza tym.... pokazez Swoj wyciag z loga? czy mamy isc do wrozki? a moze to jakas nowa zabawa w "zgadnij, co mam na konsoli?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...