Mumin1 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Mam takie pytanie potrzebuje takiego programu zeby zczytal mi w latwy i szybki sposob nazwy folderow z plyty (chodzi mi o to zebym nie musial recznie przepisywac)...plyty dvd albo cd i zrobil dokumentacje w postaci takiej zebym np. te nazwy folderow mogl sobie wydrukowac ?? Co mozecie mi doradzic. Potrzebuje nazwy takiego programu Dzieki z gory wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 wystarczy polecenie dir z odpowienimi opcjami. albo jego rozszerzenie z graficznym interfejsem http://freeware.prv.pl/ directory lister Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Możesz użyć programu o nazwie WhereIsIt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...