walker214 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Witam. Mam dziwny problem, szczegolnie widoczny podczas gry w FIFA06 lub PES5. Wystepuje w nich problem ze spowolnieniami obrazu. Nie wiem jak to dokladnie nazwac. W roznych partiach ekranu wystepuja takie spowolnienia. Nie chodzi o szybkosc gry bo to dziala ok, tylko o sam obraz, jego odswiezanie. Instalowalem juz rozne stery do grafiki i ciagle to samo. Jesli ktos mnie rozumie i wie jak rozwiazac ten problem to prosze o pomoc. Edytowane 2 Lutego 2006 przez walker214 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel2001 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 tez cos takiego mam jak gram w NFS i jak jest duzo grafiki. z tego co zauwazylem to spowolnienia te wystepowaly jak laptop lezal np. na lozku a nie czyms stabilnym, albo na kolanach. Jak postawilem go na jakims krzesle lub biurku i spod spodu mial "przewiew" powietrza to spowolnienia sa znikome. Czyli stwierdzilem ze u mnie jest to sowodowane temperatura jak jest bardzo nagrzany i nie ma przewiewu powietrza to mi spowalnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 To raczej nie ma wplywu, tez mam takie cos w nfs w/g mnie za malo ramu i zbyt wolny dysk. Bo nie wiem co wspolnego temperatura, skoro wszystko chodzi na wlasciwym taktowaniu.U mnie jak juz spowalnia to calosc, wiec moze mowimy o 2 roznych rzeczach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...