PaRudy Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam mam problem z tą płytką główną. Otóż gdy włączam komputer nie włącza mi się monitor (zachowuje się tak jak by komputer był wyłączony). Nie wiem czy jest to wina karty graf. (NVidia GeForce 4 TI czy płyty głównej (P.S. Podłączałem inną kartę graf. (NVIdia Riva TNT2 i jest tak samo. Proszę o pomoc!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zrób Clear Cmos na wszelki wypadek, jeśli mozesz to sprawdz na grafie na PCI. Potem pomylimy dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaRudy Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Clear CMOS robiłem już kilka(naście) razy - efekt nic nie dało. Rozmiawiałem z poprzednim właścicielem płyty - mówił, że owa płyta chodziła z kartą graf. ATI. Moja karta graf. chodzi dobrze bo próbowałem na innej płycie (ten sam model) i jest wszystko w porządku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 wiem że na tym mobo były jaieś wały z rivą ale nie wiedzialem ze z 4ti też weź poszukaj katry np. mx2 albo jakiegoś radeona <9200 i zobacz wtedy bo te kary chodza na 100% na tym mobo o ile nie są uwalone, pobem moze kwić w nieodpowiednim V na AGP tzn te mobo nie obsługuje grafik na 3,3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 coś jak u mnie tylko inna plyta i grafa http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=165561&hl=asus niestety nic na to nie poradzisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...