auperon Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Witam! Piszę właśnie pracę na temat Funduszy Przedakcesyjnych i ze strony Agencji Rozwoju Rolnictwa ściągnąłem sobie wzór umowy o dofinansowanie z programu SAPARD zeby wstawic go jako przykład do opracowania - niestety plik jest chroniony, nie można go ani zmieniac ani przekopiowac zawartości. W przypadku użycia opcji - nie chroń dokumentu - wyskakuje piękne okienko z pytaniem o hasło. Czy jest mozliwe obejście tego zabezpieczenia (mógłbym ten dokument przepisać ale 15 stron samych wzorów i tabel to lekka przesada) - prosze o pomoc bo bez wzorów umów to opracowanie nie przejdzie :cry: Z góry dzięki B-TwiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Są co najmniej dwie metody :) 1. Drukarka => Skaner => OCR => i masz plik *.rtf 2. Program do łamania haseł w plikach Word'a http://www.lostpassword.com/msofpass97.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 albo zaznacz caly tekst..... skopiuj.. i wklej do swojego dokumentu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Witam ponownie! Programik do odzyskiwania haseł działa super (musiałem tylko "załatwić" pełną wersję) wielkie dzięki dla dARIO! Dla informacji kolegi Neo_x w chronionym dokumencie Worda opcja zaznacz wszystko oraz pozostałe opcje edycyjne (kopiuj, wklej, wytnij) są nieaktywne dopóki nie znasz hasła pełnego dostępu do pliku. Początkujący użytkownik forum nie jest jednoznaczne z nowicjuszem komputerowym ;-) B-TwiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Witam ponownie! Programik do odzyskiwania haseł działa super (musiałem tylko "załatwić" pełną wersję) wielkie dzięki dla dARIO! Dla informacji kolegi Neo_x w chronionym dokumencie Worda opcja zaznacz wszystko oraz pozostałe opcje edycyjne (kopiuj, wklej, wytnij) są nieaktywne dopóki nie znasz hasła pełnego dostępu do pliku. Początkujący użytkownik forum nie jest jednoznaczne z nowicjuszem komputerowym ;-) B-TwiN czasem sa sposoby banalne o ktorych czlowiek zapomina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Witam a jest jakiś sposób oprócz takiego łamacza? mam Advanced Office XP Password Recovery zabezpieczyłem jeden plik do którego nie chciałem żeby niepowołane osoby go otwierały i dałem jakieś dłuugie hasło no i po tygodniu zapomniałem jakie :-( ten Advanced z crackiem łamie do 15 znaków a zdaje mi się że dałem więcej niż 15 znaków :- Czy jest jeszcze jakiś sposób żeby wyciągnąć to hasło? ten Advanced strasznie długo to robi bo włączyłem go cały dzień chodził i pare % było ale se z nim dałem spokój bo hasło dałem raczej dłuższe niż 15 znaków. Pomóżcie mi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...