pidzama1x Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam Jak w temacie biosem sprawdzałem mam aki problemik że płytki dvd pali i czyta pieknie.... Sprawdzałem na rożnych predkościach i pod róznymi biosami... Na cd-r milczy i tyle w nero przy prubie nagrywania wysuwa nośnik i tyle sie dzieje.... nie wiem co jest gane! Proszę o pomoc .... Pozdraiwam i z gory dziekóje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam. Podczepię się do tematu z innym pytaniem, mianowicie jak mam wgrać bios w postaci bin 104 rpc1.zip NEC 1.04 Riplock removed and RPC1 --Liggy---NEW 05-03-2006, ktoś może mi to w miare jasno wytłumaczyć? Pozzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightClubber Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Witam. Rozpakowywujesz sobie gdzieś ten plik *.bin na dysku. Ściągasz Binflash 1.26, np. tutaj. Odpalasz flasher, klikasz flash, szukasz plik *.bin na dysku, potwierdzasz i czekasz. Cała filozofia. Jak skończy się upgrade to restartujesz kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Dziekówka za odpowiedz, tak też zrobiłem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...