HucK Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Zastanawiam się, co kupić asrocka dual sata2 i semprona 939? Czy może radeona 9700pro. Mi bardziej by sie podobała plyta z prockiem, bo za jakiś czas wymienię sobie kartę na coś z PCIe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Asrock + proc takie jest moje zdanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Proc i mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Jak myślicie ile pkt w marku 2001se powinno być na tym sempku powiedzmy na 2,5GHZ i moim GF po OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ~10000 Mógłbyś też wziąć Bartona 2500+ i np. Radeona 9500pro, w ostateczności R9550. Na krótką metę byłoby szybciej w grach, ale chyba jednak lepiej pozbyć się już socketu A, a grafikę wymienić za parę miesięcy, oczywiście na PCI-E :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Jak dla mnie proc + mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...