neogliwice Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Posiadam karte geForce 2 Mx 400 OEM :( Chciałbym ją podkrecic ale nie wiem ile moge z niej wycisnac maksymalnie nie dodajac nowego chłodzenia by nie stracić gwarancji :). Oryginalne taktowanie to 175MHz dla Gpu i 156,96 dla pamięci. na pamieci nie ma chlodzenia a na Gpu znajduje się nieduzy radiator z wentylatorem. Help......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 rdzen 200-205; pamiatki....podaj jaka firma zrobila pamiatki i podaj producenta karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neogliwice Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 karta jest pixelview Ale pamniątki nie bardzo wiem i wolałbym go teraz nie otwierać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 pamieci 170 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neogliwice Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 No co ty Rdzenia nie podkrecilen zabardzo ale pamiątki mam bez chłodzenia 185 Niech jeszzce sie ktos wypowie i pomoże............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neogliwice Opublikowano 21 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2002 pomozecie????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...