solid.snake Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam zastanwaim sie nad zkupem dysku pod SATA o pojemności 80gb. Tylko niewiem co wybrac? Seagate, Maxtor, WD Caviar czy moze coś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Wyzej masz temat podobny :[ Nie mogles sie podpiac ?? :[ A tak poza tym to temat nie w tym dziale... Od tego jest inny dzial... "dyskietki , dyski , CD ROmy... " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solid.snake Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 kurde, a myślalem ze w dziale "co kupić?" doradzą mi co kupić... co za pomyłka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 kupuj samsunga sp sa ciche i wydajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozar Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 samsung spin piont, rzeczywiscie ciche i wydajne. ogolnie polecam, ale ja trafilem chyba na 'slaby' egzemplarz, ktory padl po 2 tygodniach:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solid.snake Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a co myslicie o barracudach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 a co myslicie o barracudach?kiedyś były dobre ale to już nie te czasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioMX Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 kiedyś były dobre ale to już nie te czasy To masz nieaktualne informacje. Jeżeli mogę polecić to tylko Seagate z serii 7200.9 80GB SATAII Obecnie nie podskoczy mu żaden napęd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...