Aro Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mam win xp i radeona 8500 i gra nie chodzi.Jak prubuje właczyc wchodzi z niej.moze od sterów mam najnowasze oficjalne 6.13.6200.Pomocy.czy komus chodzi bez problemów w win 98??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 ah te radki..... moi koledzy maja podobne problemy..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 jak mialem radka 8500 to tez tak mialem. Pomogły nowe stery, ty je widze masz. Jeśli nadal nie dzaiła to musisz usunąć jakies programy które wymuszają odświerzanie pod xp/2000. po tym przeinstaluj stery i gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Dziwna sprawa bo mam to samo. Dopiero teraz sprawdzam i... [gluteus maximus]. Odpalam i nic. Sterowniki mam jakieś jedne z nowszych. Może dlatego, że mam DX9.0? W każdym razie gra praktycznie od razu wywala. Nie uruchamiają się nawet filmiki itp. Szkoda, że nie dostaje nawet komunikatu o błędzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Mam win xp i radeona 8500 i gra nie chodzi.Jak prubuje właczyc wchodzi z niej.moze od sterów mam najnowasze oficjalne 6.13.6200.Pomocy.czy komus chodzi bez problemów w win 98???To wkońcu jaki masz system :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Mam win xp i radeona 8500 i gra nie chodzi.Jak prubuje właczyc wchodzi z niej.moze od sterów mam najnowasze oficjalne 6.13.6200.Pomocy.czy komus chodzi bez problemów w win 98???To wkońcu jaki masz system :roll: . no pisze ze ma wina xp.......... ale jednoczesnie sie pyta czy ta gra chodzi pod winem 98 :) czy to takie do zrozumienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...