Wu Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mam problema tego typu: Zrzucam kartą WinFast 2000 obraz na komputer za pomocą programiku Virtual Dub 1.4. Problem jedynie w tym żeby wybrać jakiś w miarę sensowny kodek. Niestety na liście mam tylko takie które zupełnie nie nadają sie do zgrywania obrazu w czasie rzeczywistym . Dlatego pytanie. Ktoś z was może wie skąd można pobrać jakieś w miarę szybkie kodeki dające rozsądną jakość... ? Na wielkości pliku mi nie zależy, to później będę kodował do divixów.Chodzi tylko o zrzucenie obrazu bez gubienia klatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 wedlug mnie najlepiej jest to robic poprzez avi, ale nie kompresowane (pelne klatki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Huffyuv - darmowy kodek umożliwiający kompresję obrazów wideo w stosunku ok. 1:2. Czyli zgrywasz np. teledysk to ustawiasz tego kodeka a dzwiek do wav. Powstaly plik jest duzy wiec kompresujesz go divxem a dzwiek na mp3(layer3). wszystko w Virtual Dubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 Poszukalem dla Ciebie linka zebyc nie grymasil huffyuv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...