kameT Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Więc mam pytanie na temat Tego GF!!! Wcześniej były rózne opiniee na ten temat... że to okrojaona wersja, że to podejrzana, jednak teraz pojawiło sie więcej info. Ja już zamówiłem Tego GF jednak nie mieli go jeszcze na sklepie i ... jeszcze sobie trochę poczekam:( Mój wybór to mimo wszystko GF 6800gs, no chyba, że dalej bedą jakieś kłopoty z dostarczeniem go. A teraz proszę Was o opiniee o Tych kartach. Którą warto kupić bardziej??? Edytowane 2 Lutego 2006 przez kameT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) Jak dla mnie to dwa takie same GF a co w temacie ma GF6800GT <_< Przecież w topicu nie ma ani słowa na temat GF6800GT :mur: i jeszcze w tym samym sklepie :mur: Linki ci sie pomieszaly czy cos <_< Edytowane 2 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 heh żadna rewela za taką cenę bierzesz dobre X800gto modujesz na 16 potoków i łykasz tego GF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) 6800GS można 100 zł taniej dostać, więc nie wiem, gdzie ta okazja. EDIT: 6800GS za 750zł były i się skończyły, cena nieźle podskoczyła widzę. Edytowane 2 Lutego 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameT Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 maciaq już zminiłem link, chodzi o GF 6800GT firmy ASUS!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Fajna karta za fajna cene :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameT Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Ale lepsza od Gsa? Niedawno dopiero wyszła... a ja już zamówiłem gsa, którego jest ciężko dostać:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Poczytaj test klik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...