Skocz do zawartości
Gość maniak GeForce FX

Ati Radeon X700 (szafirek) Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maniak GeForce FX

MAM PROBLEM :angry:

Kolega chce kupić ATI x700 AGP z allegro, lecz nie jest pewny czy ta karta będzie działać na jego płycie głównej ASROCKa na AGP x4

Czy może polecicie lepszą karte tak do 500zł(cena allegro) z AGP x8/AGP x4(to mnie bardziej interesuje)

A jeszcze co mi polecicie !!

Na jaką grafe zmienić mojego GeForce FX 5500 :lol:

zł=300-500

karty graficz zamawiam z allegro (taniej :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6600 odradzam . Przedwczoraj złożyłem zestaw s64 2600 z 1gb ram i 6600 ale pod pci-e i szczerze powiem ze w most wanted w 1024 w full detalach plynnie to nie chodzi nawet po podkręceniu karty, ba płynnie to poprostu szarpie 15 fpsów . Lepiej sie spisuje radek 9800Xt i bez zawahania bym Ci właśnie tę kartę polecił.W 1024x768 w detalach na full spokojnie sie lata a nie klatkowanie widac.

P.S.: Zwróc uwagęjeszcze na to ze na 9800xt masz 256 mb ram a to juz jest coraz czesciej wymagane np w fear.

Edytowane przez Gregor1230

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam pytanie bo chce kupić 6600 i nie wiem czy warto kupować z 256mb ramu czy lepiej 128mb? które się lepiej kręcą....i czy lepiej kupić leadteka czy może jakąś inną firme...chodzi mi o agp. Odrazu mówie że chce jak najtaniej bo dużo kasy nie mam :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie kupujcie 6600 ! nie opłaca się ! 6600GT :) poza tym po co wam 256MB na karcie, która nie pociagnie nigdy nowych gier na max detali z aa i an ? przecie tylko do tego potrzebna jest większa ilość pamięci

Edytowane przez war3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi