th0rner Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Witam. Problem jak w temacie. Chciałbym go rozebrac w celu wymiany diodek i ogolnego zaspokojenia ciekawosci ale nie wiem jak :| Nie ma żadnych śrubek, wkrętów itp :/ Udalo sie juz komus dokona tej sztuki? Śrubki czesto sa pod naklejkami ale tu niczego nie wyczułem. Z góry dziekuje. Nie jestem pewien czy ten temat tu pasuje ale jakos nigdzie indziej mi nie wpadl :P (moze powinien powstac nowy dzial: Jak wszystko popsuc? :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 A młotkiem próbowaleś? :D Albo w imadło (taki swoisty dziadek do orzechów :wink: ) A tak powaznie, to moze on ma śróbki pod tymi piankowymi (czy z czego one tam są zrobione) podkladkami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Tak jak mówi hary86 śrubka znajduje się pod tylną podkładką - jak przejedziesz po niej palcem to wyczujesz wgłębienie. Podkładki są przyklejone taśmą dwustronną, więc jak delikatnie ją oderwiesz to będzie można przykleić na nowo, że nikt się nie kapnie żeś go rozbierał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unknown44 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Efyr- tak nie pójdzie. Też chciałem tak zrobić (naprawdę delikatnie) i pół podkładki się zerwało a pół zostało przyklejone. Na szczęście śróbka była pod tą pierwszą połową :) A poza tym po co Ci te diodki? Jak wszystko działa, to w sumie nie potrzebne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efyr Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Efyr- tak nie pójdzie. Też chciałem tak zrobić (naprawdę delikatnie) i pół podkładki się zerwało a pół zostało przyklejone. Na szczęście śróbka była pod tą pierwszą połową :)Hmm... Ja nie otierałem, ale odkleić udało mi się bez problemu i to tak że nic się nie urwało. Trzeba delikatnie jak z kobietą :-P A tak serio to może u ciebie mocniejszej taśmy użyli, albo słabszych podkładek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
th0rner Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) dzieki wielkie : ) faktycznie jest pod ta pianka. te zielono-zolte mi nie pasuja do calej reszty - wszedzie mam niebieskie. zabieram sie do rozbiorki ; ) qrde - ta srubka tutaj jest troche niestandardowa : / (chyba nieeuropejska) ale kilka hdd juz rozkrecilem z takimi cudami to i teraz da sie rade. polak potrafi ; ) Edytowane 4 Lutego 2006 przez th0rner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordkaramba Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2012 Śrubka znajduje się dokładnie na środku zdjecie: imbus śruby CR-VT8 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...