djsilence Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 Nie odnalazłem tego nigdzie w ustawieniach, zatem PLZZZ pomocy. Drażni mnie funkcja ktora po prawokliku na jakims pliku video, sprawdza czy jest jakis drugi monitor na złączu. mam nowe BETA stery, ale na poprzednich bylo tak samo. pod WLASCIWOSCIami pliku mam jeszcze PLAY ON MY i to musi byc przyczyną. Czy ktos wie gdzie mozna to wyłączyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 usun obecnie zainstalowane drivery i zainstaluj ktores z tych http://www.tweaksrus.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 zakladka narzedzia (w oknie konfiguracji driverow)/wlacz menu kontekstowe pulpitu (odznaczyc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...