Rosio Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Jak to w koncu jest :?: :? Niby jest taki wzor: AxV=W ale jak przeliczylem zasilacz 300W kolegi Benka, ktory w ktoryms poscie zamiesil jego fotke to mi wyszlo 347W :? tutaj jest link do fotki:http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php?t=1417&highlight=zasilacz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 ale kolega benek ma enlight - dobry zasilacz. Ja mam np. Modecom i mi wychodzi dokladnie 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 dawalem kiedys linka - ale widze ze nikomu nie chce sie poszukac w archiwum :oops: macie TEN link jeszcze raz - znajcie moje dobre serce :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...