kocurek Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 grał w to ktoś na radeonie? nie wiem czy to kwestia sterowników ale na 5.10a mam 1-2 fps w menu (tak że myszka ledwo chodzi i ok 10fps w samej grze :blink: trochę to dziewne biorąc pod uwagę wymagania i mój konfig Minimum Specification: --------------------------------------------- - Windows ME/XP/2000 - DirectX 9.0c - Pentium III or Athlon at 1.4GHz - 256mb RAM - Supported Graphics card - DirectX 9 Compatible Sound Card - 520mb Hard Drive Space --------------------------------------------- Recommended Specification: --------------------------------------------- - Windows XP/2000 - Pentium 4 at 2GHz or AthlonXP 2000+ - 512Mb RAM - Graphics Card: GeForce FX 5xxx or Radeon 9xxx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Witam Mam problem niemoge przejść misji w której trzeba spuścić torpede aby ona uszkodziła statek ale już kilka razy próbowałem i cały czas mi sie nieudaje czy ktos dał sobie radę z tą misją?? jeżeli tak to prosiłbym o pomoc w przejściu tej misji.Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...