karl41 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 mam problem nagrwarą nie zapisuje danych na niektórych płytach cd i dvd.dzieje się tak od dwóch tygodni walczę ztym problemem ale efektu żadnego.wymieniłem firmware na najnowsze i nic nie pomogło.a jeszcze nie tak dawno śmigało idealnie . może ktoś wie co poskutkuje,bo mi już brak pomysłu, albo jasno określi czy sprzęt jest już do bani? mam ją od nowości jakieś 1,5 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Może spróbuj przeczyścić laser. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btn Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Być może masz laser już przybrudzony. Jeśli nagrywarka jest na gwarancji to ją oddaj - powinni to zrobić w chwil pare. Edytowane 3 Lutego 2006 przez btn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr8wizard Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 A odpowiecie mi na coś takiego ? Od jakiegoś czasu komputer doświadcza jakichś... hmm... zwolnień. Doszedłem do tego w ten sposób, że ruszając bez przerwy kursorem po pulpicie ten kursor w równych odstępach czasu mi przycina. To jest wnerwiające, bo przy uruchamianiu aplikacji jest podobnie. ( Tak jakby... doczytywał w równych odstępach czasu ). Komputer mam taki zwykły stary no ale nie powinien tak robić... :/ Athlon XP 1700+, 512Mb DDR, GF 5500 128Mb. No chyba że macie jakieś programy do sprawdzania konfiguracji komputera, to dajcie link i podam Wam więcej info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl41 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Być może masz laser już przybrudzony. Jeśli nagrywarka jest na gwarancji to ją oddaj - powinni to zrobić w chwil pare. :blink: dzięki za radę próbowałem czyszczenia i nic nie pomogło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...