redsnake56 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam, proponuję aby na początku każdego miesiąca opisywać, w której gazecie Waszym zdaniem znajduje się najbardziej godna uwagi gra, którą można śmiało łyknąć. Co o tym myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) Imho gry z gazet sa z reguły lipne choć zdarzaja sie wyjatki typu Syberia ... :) Pomysł dobry ale wątpie czy to wypali bo obawiam sie ze ludzie majac neta gazet komputerowych za często to nie kupuja ;) Edit: 500 Postów za mna :banana: Edytowane 3 Lutego 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 hmm... Hitman 2 w CDA :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 I w ktorejs jeszcze Hitman 1 jest ;] wiec warto miec te 2 gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) zdecydowanie nowy CLICK! nie dość ze dali guilty gear'a i hitmana 1 ;] , to jeszcze samo czasopismo nadaje sie do przeczytania :blink: Edytowane 3 Lutego 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Na Hitmana nie mam czasu, ale Guilty Gear dla relaksu to nawet niezły jest. A przekonał mnie młodszy brat. :D Co do czytania to jednak wolę CDA. Jest więcej artów. A Hitman 1 to był chyba pare miechów temu w CDA. Poza tymi dwoma, to chyba ciężko jest o czasopisma z czymś sensownym w tym miesiącu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) A Hitman 1 to był chyba pare miechów temu w CDA.tak, pare, dokladnie to 18 miesiecy temu ;] ten guilty gear w clicku to jedynka? Edytowane 4 Lutego 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 tak, pare, dokladnie to 18 miesiecy temu ;] ten guilty gear w clicku to jedynka? x2 reload ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tranquility Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) Słyszałem że w jakimś czasopiśmie dali Worms World Party wie ktoś w jakim i za ile ? P.S. Imho bardzo dobry topic, jeszcze jakby się zrobiło to przejrzyście jakoś np pierwszy post byłby co miesiąć edytowany i opisany jaka gazeta jaka gra i za ile :-) bo czasami trafiają się naprawdę dobre gry :-) Edytowane 4 Lutego 2006 przez Tranquility Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja proponuję także rozpiski dla numerów archiwalnych (np w CDA można zamówić 12 ostatnich) - jakby ktoś przegapił gierkę i chciał ją koniecznie zdobyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 W Clicku najnowszym jest Hitman 1 i Guilty Gear XX Reload i w najnowszym CD-ACTION Hitman 2, a z gazet to CDA wybieram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Ja tam aby gierki z CDA mam bo mam prenumeratę , ale ponoc w Playu są niezle : Painkieler: BotH i jakies tam jeszcze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 Te Wormsy to chyba sa w Playu ale glowy nei dam. A tam, w jakiejs gazecie byl Painkiller + dodatek. A w tym playu co mowisz sam dodatek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Chyba w Dobra Gra jest teraz "Lula 3D" za jakies 19,90 ,na temat samej gry sie nie wypowiem bo w nia nie gralem ,wiec nie bijcie jak to jakis chlam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Chłam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Do jakiejś gazety daja "Neighbours from Hell" ..świetna gierka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Imho gry z gazet sa z reguły lipne choć zdarzaja sie wyjatki typu Syberia ... :) Na allegro kosztowaly tyle samo w tenczas. Natomiast z calej pogardy jaka mam do CDA to jedno mnie scielo z nog. Dali Richard Burns Rally i Operation Flashpoint w jednym numerze. Gdybym nie mial wczesniej RBR oryginala to na pewno mieliby jednego klienta wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) Do jakiejś gazety daja "Neighbours from Hell" ..świetna gierka ;]Dokladnie sąsiedzi sycą zarówno 1 część jak i 2 :) ;] Edytowane 5 Lutego 2006 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Placio74 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Zajrzyjcie na stronę: "Gry dodawane do czasopism" http://www.markolf.webd.pl/ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 Te Wormsy to chyba sa w Playu ale glowy nei dam. A tam, w jakiejs gazecie byl Painkiller + dodatek. A w tym playu co mowisz sam dodatek? Sam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 (edytowane) :huh: KŚ Gry i Painkiller ??...a to się porobiło... edit: Krzychul - z pół roku temu w CDA był Ghost Master... Edytowane 6 Lutego 2006 przez raven_88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) W kiosku widziałem że w jakiejś Cybermyszce (albo coś w tym stylu) :D dali Ghost Master. Grałem w demko, nawet mi się podobało, a w sklepie teraz to kosztuje ok 50 zł, więc chyba się opłaca :wink: Edytowane 6 Lutego 2006 przez Krzychul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT3R.PL Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 W KS Niezbędniku mamy ... UWAGA ... DSJ 3.0 FULL !! :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsnake56 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Widzę, że coś się ruszyło w temacie. Proponuję przyjąć następującą formułę: TYTUŁ GRY NAZWA GAZETY CENA GAZETY A dalej Wasze przemyślenia dotyczące gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wufei Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 (edytowane) Click [ 6.40 zl ]: Daemonica Pure Pinball 2 CD-Action [ 15 zl ]: Championship Manager 4 Stolen Xpand Rally PL Edytowane 26 Lutego 2006 przez wufei Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Play: 7 Sins Fair Strike Skoki Narciarskie 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 CZEKAM NA Mafia w CDA było operation flashpoint i RBR więc czeska Mafia powinna się w najbliższym czasie ukazać, może na Zajączka? Ewentualnie czeskie CDA niech ma pierwszeństwo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...