lance Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam Mam pytanie czy mozecie mi napisac gdzie nalezy umiescic sensor aby odczytywał temperature procesora. Czy mozna go bezposrednio dac miedzy radiator a procesor i czy przez to moze mi sie spalic procek Prosze o szybką odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fa!th Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam Mam pytanie czy mozecie mi napisac gdzie nalezy umiescic sensor aby odczytywał temperature procesora. Czy mozna go bezposrednio dac miedzy radiator a procesor i czy przez to moze mi sie spalic procek Prosze o szybką odpowiedz miedzy zeberka radiatora, ewentualnie na procesor. ale nie na rdzen! :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Między żeberka radiatora to ni bardzo, radiat ma kilka stopni nizsza tempke niz sam rdzen... no ale na rdzen to tyż ni da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Jak juz ktos wyzej napisal... miedzy zebarka jak najnizej (czytaj tam gdzie najcieplej) zazwyczaj jest to roznica 2-3'C wzgledem odycztu z diody! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blank2424 Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 albo jak masz długi kabel (bo nie napisałeś od czego masz czujnik czy od wiatraka na procku czy np od kontrolera 5.25 obrotów)to po drugiej stronie płyty głównej też dobre miejsce, ale tak jak Ci polecali poprzednicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...