manfred Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 http://support.packardbell.com/se/mypc/?PibItemNr=7048470000 Sciagnac, odpalic i problemy z ta nagrywarka sie koncza (nagrywanie DVD wreszcie w przyzwoitym czasie) PS wazne info - sprawdzcie wersje bo to jest DLA PXÓW - SDVD8441PX.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjam Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 http://support.packardbell.com/se/mypc/?PibItemNr=7048470000 Sciagnac, odpalic i problemy z ta nagrywarka sie koncza (nagrywanie DVD wreszcie w przyzwoitym czasie) PS wazne info - sprawdzcie wersje bo to jest DLA PXÓW - SDVD8441PX.... Ha, ściągnąłem, odpaliłem i... DVD z prędkością 6x w Nero wypaliło się w... 29 minut... Płytka DVD-R TDK (na nagrywarce Samsung w stacjonarnym nagrywała się bez żadnych problemów z maksymalną prędkością)... Co jest grane??? Czy kolesie z Philipsa robią sobie z nas jaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk_^ Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 A dla tych ktorzy maja nie PX dziala ??? mozna sprobowac czy wywali sie wogole ??? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marjam Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Ja mam SDVD8441 PX41, zrobilem update na PX47 i zyskałem tyle, że przy zgrywaniu audio na mp3 zaczęła mi wibrować jak stara pralka na max obrotach........ A program robiący ten update rozpoznaje, czy nagrywarka się do tego nadaje, czy nie, wiec nie powinno być problemów. Jeśli masz nie ten typ nagrywarki, po prostu nie zrobi update'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaemka Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Witam, wgrałem nowy FW i na razie działa, ale problemy z czytaniem CD (takich słabszych - z pism) nadal są. Czy też macie problemy z czytaniem CD czy to tylko mój napęd taki wybredny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 A ja wgrałem i nagrywała wcześniej nawet przyzwoicie, to teraz jest jeszcze gorzej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Sorry za kolejny post pod rząd, ale może ktoś mi pomoże. Niestety po wgraniu tego PX47 nagrywarka przestała nagrywać (a nawet czytać) TDK DVD+RW i być może każde inne DVD-+RW. Dlatego ODRADZAM ten firmware... Wie ktoś jak mi pomóc? Może dałoby się jakoś zgrać ten oryginalny firmware od kogoś, albo gdzieś go znaleźć? Pomocy... Edytowane 21 Lutego 2006 przez Luk@s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonda Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Ha, ściągnąłem, odpaliłem i... DVD z prędkością 6x w Nero wypaliło się w... 29 minut... Płytka DVD-R TDK (na nagrywarce Samsung w stacjonarnym nagrywała się bez żadnych problemów z maksymalną prędkością)... Co jest grane??? Czy kolesie z Philipsa robią sobie z nas jaja? No nie ... a tak się ucieszyłem jak zobaczyłem, ze to Philips - myślałem, że to BenQ ... a tak to zgrywał mi 3GB beckup ponad 1,5 godz... i z tego co piszecie to nie ma nadzei ..;-(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonda Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 No nie ... a tak się ucieszyłem jak zobaczyłem, ze to Philips - myślałem, że to BenQ ... a tak to zgrywał mi 3GB beckup ponad 1,5 godz... i z tego co piszecie to nie ma nadzei ..;-((A jednak jest - dzięki użytkownikowi: "johnny2009" rozwiązanie się znalazło ;-) Więcej tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=169074 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...