Rozpalacz Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 We wlasciwosciach HDD Health w zakladce SMART mam takie cus: Co jakis czas pojawia mi sie messagebox z: Wczesniej mialem problemy z dyskiem, byly na nim Bad Sectory, ale byly to chyba bledy logiczne, Mialem wtedy wylaczonego SMARTa w BIOSie. "Przerobilem" dysk HDD Regeneratorem i nie bylo juz bledow (bynajmniej nigdzie ich nie widzilalem). Dysk kupilem jakos w lutym zeszlego roku. Gwarancja to chyba 3 lata z tego co pamietam. Czy mam reklamowac dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekservice Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam. Hdd regenerator naprawia dysk "połowicznie" tzn bady po pewnym czasie wracają moim zdaniem dysk się sypie jak możesz ewakuuj dane i dysk na gwarę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) najpierw pobierz ze strony producenta program diagnostyczny i pozwol mu zrobić test, moim zdaniem jest to błędna interpretacja przez program danych pochodzących ze SMART Edytowane 3 Lutego 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 umiera lepiej kup nowy i szybko zarchiwizuj dane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozpalacz Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2006 w extension jest takie cos: Czyli jeden bad sector?! No to chyba dysk do wymiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...