kapi89 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Więc tak mam radka 9800 pro i chciałbym na niego zamontować ac ati silencera 3 i sie zastanawiałem czy spasują. Pozatym jak z wydajnością i głośnościa. Może ktoś ma taki cooler i sie wypowie. Widziałem także że ma lekką wypukłość na rdzeń, słyszałem że w przypadku AC silencera rev.3 czesto podstawa opiera sie na ramce, to znaczy że powinnien wejść na tego radka. Dzięki za odpowiedzi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyk_ Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) sorki, pomylilem sie :) Edytowane 4 Lutego 2006 przez bzyk_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 nie kupuj tego ac silencera... zainwestuj w pentagrama xc-80 chociazby wersje al badz alcu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...