ps3udo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam. Mam karte graficzna taka jaka w opisie HIS ATI Radeon 9600Pro 128DDR TV/DVI BOX na grafice standardowy wiatraczek zaczyna mi troche glosno chodzi, myslalem o wymianie na cos bez szelestnego ;) myslalem o jakims samym radiatorku czy to zda egzamin sam radiator czy koniecznie musi by wiatraczek. Co mozecie mi poradzic ?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ZALMAN ZM80C- nic mniejszego nie podejdzie. Ta karta juz sie troche grzeje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ps3udo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ale czy na pewno bedzie ona pasowac ? zadnych problemow z monatarzem no i czy pozniej podkrecic bedzie mozna na tym chlodzneiu czy nie bedzie sie za mocno grzac... moze inne propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Ten zalman wystarczy spokojnie nawet do O/C - nie powinno byc problemow przy montazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...