Spy-PL Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Witam! Mam zamiar założyć z kolegą neostrade 6mbit w promocji [za 1,22zł z vat] i zastanawiam sie, ile będziemu musieli zapłacić kary i itp. przy zrywaniu umowy po 5miesiącach? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 jesli zerwiesz umowe predzej niz jest to napisane (12 lub 24 miesiace) to bedziesz musial zaplacic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Bedziesz musial uiscic kare w wysokosci roznicy abonamentu pomiedzy standardowym (tym na 12 badz 24 miesiace) a tym, ktory opisany jest jako "na czas nieokreslony". W przypadku 5 miesiecy poprostu mnozysz ta kwoste x5. Im dluzej bedziesz zwlekal tym wieksza kara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 (edytowane) A dokladniej zaplacisz 40zl za kazdy miesiac w ktorym byla aktywna neostrada, czyli jesli po 5 miesiacach zerwiesz umowe to zaplacisz 5x40zl za sam abonament... A do tego dochodzi jeszcze: => oplata za modem, poniewaz zaplaciles za niego 1zl w promocji (pokrywasz roznice w cenie zestawu miedzy promocja i bez niej) => oplata aktywacyjna, poniewaz rowniez zaplaciles za nia 1zl rowniez w promocji (tak samo jak wczesniej - pokrywasz roznice w cenie miedzy aktywacja w promocji i bez niej) P.S. Dokladne kwoty podam Ci w poniedzialek jak wroce z pracy i to sprawdze... :wink: * EDIT * Cytat z regulaminu: Klient, który zrezygnuje przed zakończeniem okresu, na który zawarta została umowa zostanie obciążony następującymi opłatami: => 40 zł brutto za każdy pełny miesiąc korzystania z neostrady przed wypowiedzeniem umowy => 111,65 zł z VAT - wynikającą z otrzymanej w ramach Promocji ulgi na aktywację (Uwaga! Opłata 111,65 zł nie dotyczy klientów, którzy przeszli z sdi na neostradę) Na temat modemu nic nie jest wspomniane wiec nic za niego nie placisz i zostaje dla Ciebie ;) Edytowane 6 Lutego 2006 przez Disruptor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiseguy Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 (edytowane) A dokladniej zaplacisz 40zl za kazdy miesiac w ktorym byla aktywna neostrada, czyli jesli po 5 miesiacach zerwiesz umowe to zaplacisz 5x40zl za sam abonament... A do tego dochodzi jeszcze: => oplata za modem, poniewaz zaplaciles za niego 1zl w promocji (pokrywasz roznice w cenie zestawu miedzy promocja i bez niej) => oplata aktywacyjna, poniewaz rowniez zaplaciles za nia 1zl rowniez w promocji (tak samo jak wczesniej - pokrywasz roznice w cenie miedzy aktywacja w promocji i bez niej) P.S. Dokladne kwoty podam Ci w poniedzialek jak wroce z pracy i to sprawdze... :wink: * EDIT * Cytat z regulaminu: Na temat modemu nic nie jest wspomniane wiec nic za niego nie placisz i zostaje dla Ciebie ;) Za modem placisz tylko i wylacznie 1zl. Wiem z doswiadczenia, wiec nikt mi nie wmowi, ze placilem roznice miedzy jakas kwota, a 1zl. Ogolnie neostrada 6mbit na 24 miesiace i do tego 6 miesiecy za 1zl wychodzi przy rezygnacji ok. 350zl. Do tego dochodzi dodatek w stylu kamery, ktora bez problemu opchniesz za 40zl, wiec wychodzi 310zl, a moze Ci sie jeszcze uda opchnac modem np. za 20zl nawet to masz neostradae 6mbitow za 290zl przez 6 miesiecy, a to wychodzi mniej niz 50zl miesiecznie. Bylo o tym glosno jeszcze w zeszlym roku i znalezli sie wielcy obroncy TPSA, ktorzy krzyczeli tylko, ze jest to oszustwo. Po prostu po 6 miesiacach stwierdzasz np. ze 6 mbitow to dla Ciebie za malo i chcesz wiecej, a ze TPSA wiecej nie ma to zrywasz umowe i placisz kare. To wszystko ! Obliczenia 115zl kara za aktywacje + abonament 6x1.22zl + 6x40zl=240 razem 362zl Pytania? Edytowane 19 Lutego 2006 przez Wiseguy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Mam pytanie - czy napisalem cos innego? Bo z tego co czytam to nie... :evil: BTW. Zapraszam do dowolnego salonu sprzedazy tp po modem bez promocji :lol: Ciekawe czy kupisz go za 1zl :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Diablo- Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 ja moge ci sprzedac sagema 800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disruptor Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 ja moge ci sprzedac sagema 800 :)Nowke caly zestaw bez promocji za 1zl... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mam pytanie - czy napisalem cos innego? Bo z tego co czytam to nie... :evil: nie... koledze sie pewnie czytac nie chcialo :blink: :-| :? <_< :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...