JejoX Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 witam, mam problem z Windowsem Xp-bardzo zwolnił,wrecz muli sie niesamowicie.Jak włączam explorera to musze czekac pare sekund zanim sie właczy i jak wybieram pasek adresu to musze czekac kilkadziesiat sekund.Jak chce wejsc w moj komputer to 10 sekund szuka mi dyskow itp.System ma moze miesiac wiec nie jest stary.Co dziwniejsze nie byl to proces ktory trwa kilka tygodni tylko tak z dnia na dzien zwolnił-co moze byc tego powodem?W tle nie mam zadnych programow ktore moglyby go jakos ciagle zajmowac,ramow wolych ponad 600mb.Czy przyczyna moga byc nowe sterowniki karty graficznej ktore wgrałem dzien przed tym muleniem? Jak go odmólic,odsywic,przyspieszyc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 odinstaluj programy/sterowniki ktore insalowales przed tym 'muleniem' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Poczytalem troszke na forum...powylaczalem co niepotrzebne,wlaczylem to co potrzebne i po restarcie jak narazie wszstko ok.posiedze chwile i zobacze czy wszystko bedzie ok.sterownikow narazie nie bede odinstalowywal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 powywalaj z autostartu wsio co nie potrzebne hijackthis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...