elmo141 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 pewnie rownie dobrze moglbym zamiescic to pyt. na forum o tematyce kompow stacjonarnych, ale jakos takowej, adekwatnej do pytania, nie znalazlem na tweak.pl problem: mam laptopa hp nx9020 gdy odtwarzam filmy w divixie na pelnym ekranie co jakis czas obraz znika (dzwiek i napisy sa), mija kilka-kilkanascie sekund i wraca, i tak kilka razy gdy odtwarzam DVD jest oki, takze gdy divix leci w malym okienku (nie na pelnym ekranie) wszystko jest ok co moze byc tego przyczyna? czy karta graf. (jak to w laptopie slabsza) nie wyrabia? a moze to cos ze sterwonikami? lapka mam juz 1,5 roku i takie zachowanie pojawilo sie jakies 4 miechy temu, wczesnie jbylo normalnie dzieki za rade lub przekierowanie na odpowiednie forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 witam na forum mi to wygląda na stery do grafy, reinstalowałes w ogóle chociaz raz system od czasu zakupu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo141 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 witam na forum mi to wygląda na stery do grafy, reinstalowałes w ogóle chociaz raz system od czasu zakupu? no wlasnie nie reinstalowalem, moze to rzeczywiscie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...