deuz Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Dziś kupiłem uzywanego T23 , ale nie wiem jak długo mam ładować rozładowana juz baterie do tegoż wlasnie modelu i czy na włączonym czy wylanczonym kompie? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Jak Ci się podoba... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 zrob tak: rozladuj baterie do konca. po calkowitym rozladowaniu, zaaplikuj 2, najlepiej 3 cykle ładowania przez conajmniej 12h. powinno wystarczyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Może oczywiście tak zrobić, tylko po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Dziś kupiłem uzywanego T23 , ale nie wiem jak długo mam ładować rozładowana juz baterie do tegoż wlasnie modelu i czy na włączonym czy wylanczonym kompie? dzieki Ładuj ją na nie uruchomionym laptopie. Najlepiej zostaw na noc a jak się naładuje to pracuj do całkowitego rozładowania. Może oczywiście tak zrobić, tylko po co? Po to żeby ją przeformatować na nowo. Często to pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...