gkoti Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 jest taka sytuacja: zainstalowalem sterowniki poprzez make install, wszystko ok, wedlug instrukcji mialem uruchomic hsfconfig, byl on w katalogu scripts w miejscu z ktorego instalowalem sterowniki. i tu sie zaczyna problem. gdy wpisuje mu sh hsfconfig i pojawia sie cos takiego: LINUX HSF softmodem drivers vr 4.06..06.02 grep: /proc/ksyms: Nie ma takiego modules arepliku ani katalogu /usr/bin/hsfsysid: line 99: [:too many arguments No pre-built HSF available for your exact kernel: LINUX-2.6.12-11.0.aur.2-i686-RedHat-11.0 Assuming that a C compiler and proper kernel header files are present on your system, we will now attempt to re-compilethe modules. Where is the directory of C head files that match your running kernel? [/lib/modules/2.6.12-11.0.aur.2/build] i oczekuje zebym mu cos podal a ja nie mam pojecia o co zbytnio mu biega... mam Auroxa 11.0, jedna partycja '/' jak ktos moze mial jakies ciekawe sterowniki do hex2 pentagrama to prosilbym o zapodanie do nich linka bo nie jestem pewien czy te co posiadam dzialaja w pelni na 56k. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 O ile to pamiętam to jest connexant i nie odpalisz go na jajku 2.6. Drivery pod 2.6 kosztują ok. 20$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkoti Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 no connexant ale slyszalem ze po sieci krążą stery do nich no niby płatne ale scrackowane...pentagram ma slabe wsparcie pod [brzydkie określenie na linuksa]a;/...jakby ktos widzial takie stery to prosze o linka...suzkalem kilka godzin ostatniej nocy i nie znalazlem ;/...te platne fakt mozna znalezc w kilka sekund ;/ no connexant ale slyszalem ze po sieci krążą stery do nich no niby płatne ale scrackowane...pentagram ma slabe wsparcie pod linuksa;/...jakby ktos widzial takie stery to prosze o linka...suzkalem kilka godzin ostatniej nocy i nie znalazlem ;/...te platne fakt mozna znalezc w kilka sekund ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 A chcesz oberwać punkty za piractwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkoti Opublikowano 4 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2006 ok ok ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...