wadim Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) mam jeszcze jedno pytanko co to znaczy EDT? np. HUGO BOSS 75ML EDT edition czy co? Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Po wejsciu na ktorykolwiek z powyzszych linkow allegro wyswietla sie napis: "Przepraszamy - przedmiot nie został znaleziony." kucyk: jak mozna to prosze o nick tej osoby.. bo sie cos pier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) rotez2 mogę spokojnie polecić tą osobę, wszystkie perfumki jakie kupiłem były f_cipe, pachaniały bardzo długo, intensywnie i pięknie, kumplowi poleciłem i też był zadowolony B) Edytowane 1 Maja 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 mam jeszcze jedno pytanko co to znaczy EDT? np. HUGO BOSS 75ML EDT edition czy co? W zależności od zawartości olejków zapachowych stosuje się następujące nazewnictwo: * parfum (perfumy) - 15-30% * eau de parfum (woda perfumowana) - 10-15% * eau de toilette (woda toaletowa) - 5-10% * eau de Cologne (woda kolońska) - 3-5% * eau fraîche (woda odświeżająca) - 1-3% Dla facetów praktycznie nie ma EDP czy tym bardziej "czystych" perfum tylko EDT :) Perfumy oczywiście pachną najintensywniej/najdłużej i są najdroższe, a woda odświeżająca odwrotnie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) @Shog o wlasnie tego szukałem :) dzieki Edytowane 2 Maja 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Takie pytanko związane z tematem - wiem że na allegro pełno podrób perfum... Ale: czy tester = 100% pewności, że perfumy nie są podróbą? Bo jeśli tak, to można takowe znaleźć po dobrych cenach... Jeśli zaś nie, to pozostają zaufani sprzedawcy - thx kucyk za link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Kiedyś grzebiąc po necie natknęłam się na grupę dyskusyjną pl.rec.uroda, gdzie właśnie był szeroko omawiany temat podróbek perfum na allegro. Warto sięgnąć do archiwum tej grupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...