ietas>> Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) mam mały problem mam procesor barton 3000+ chodzący orginalnie na fsb 333Mhz i nie moge bardziej podnieść fsb bo mi komp nie wstajjemoże to przez pamięci mam pamięci elixir pc3200 400Mhz i nie moge podnieść tego do 400Mhzo co chodzi: http://haker.nie-spamuj.eu/sieci.htmlmam płyte asus a7n8x rev 2.0 i nie wiem co jest o co chodzipomocy Edytowane 13 Października 2014 przez mietas>> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 zrob update biosu bo pamieci maja te 400mhz zagwarantowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 zrob update biosu bo pamieci maja te 400mhz zagwarantowane. aloe ja mam bios wgrany nowszy mam wersje 1010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witgit Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 chodzący orginalnie na fsb 333MhzJak chodzi na 333 to go na 400 nie podbijesz , chyba że masz mnożnik odblokowany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Zasilacz albo bios jest zwalony. Na poprzednim próbowałeś? Ostatecznie jakaś śmieszna blokada. Na ile ustawiasz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ietas>> Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 Jak chodzi na 333 to go na 400 nie podbijesz , chyba że masz mnożnik odblokowany. widze ze masz taki sam proc jak ja jak mozesz to sie odezwij na gg: 4098043 Zasilacz albo bios jest zwalony. Na poprzednim próbowałeś? Ostatecznie jakaś śmieszna blokada. Na ile ustawiasz? a wiecie moze jaki bios wgrać?? aha i co jest z tym zablokowanym mnoznikeim jak go odblokować?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 do ilu max możesz fsb podnieśc żeby komp wstał ? może spróbuj podnieśc napięcie na procku ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...