k2 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 Mój porblem jest może błachy, ale strasznie mnie to wku.... denerwuje. Winda Xp nie wyswietla obrazków ikon. wyglada to mnie wiecej tak http://www.strony.wp.pl/wp/kaczak-dobra/pro.htm Jak to naprawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 usuń błędy nortonem utilities powinno pomóc, albo napraw system wkladajac plytke pod dosem i instalator Cie poprowadzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 usuń błędy nortonem utilities powinno pomóc, albo napraw system wkladajac plytke pod dosem i instalator Cie poprowadzi. nie pomoglo :( ale norton znalazl sporo błedów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 moze reinstal windy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 moze reinstal windy? norton przegrzebal cały znalazl kikla beldów i naprawił kots wie jak to zrobic recznie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 jak co zrobic recznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 2 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2003 jak co zrobic recznie? ingerowac w rejest aby to naprawic?? tylko gdze?? i jak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
--=KOBE=-- Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 jak co zrobic recznie? ingerowac w rejest aby to naprawic?? tylko gdze?? i jak?? nortonem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 3 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2003 poszukaj tutaj http://www.binboy.org/ co prawda nie wiem czy bedzie tam odpowiedz na twoj konkretny problem ale ja kilka cennych rad znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 A nie ma takiej funkcji w XP jak wyswietlaj "standardowe symbole" zamiast ikon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 jak co zrobic recznie? ingerowac w rejest aby to naprawic?? tylko gdze?? i jak?? nortonemKOBE: alez jestes bystry http://www.kellys-korner-xp.com/xp_i.htm tam masz wszystko apropo recznej zmiany ikon z rejestru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 jak co zrobic recznie? ingerowac w rejest aby to naprawic?? tylko gdze?? i jak?? nortonemKOBE: alez jestes bystry http://www.kellys-korner-xp.com/xp_i.htm tam masz wszystko apropo recznej zmiany ikon z rejestru to byl virus z kazaa, tylko uaktywnij sie po jakims czasie, juz jest prawie ok. Na logiczym dysky mam 10GB z czego 8GB zajete. A wsztskie pliki w wimdze zajmuja 6GB. Gdze sa te dwa giga?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2003 to byl virus z kazaa, tylko uaktywnij sie po jakims czasie, juz jest prawie ok. Na logiczym dysky mam 10GB z czego 8GB zajete. A wsztskie pliki w wimdze zajmuja 6GB. Gdze sa te dwa giga?? Na Kazie :lol::lol::lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 Mam pytanie do k2 moze troche nie na temat ale.... Skad wziales Knight Rider`a na PC ??? Jestem fanem tego filmu i bardzo przydalaby mi sie ta informacja. Ponawiam Prosbe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...